Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality News wong News Wire Plancongan USA Breaking News

Marriott International nunjuk anggota anyar menyang Direksi

0a1a-224
0a1a-224
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Dewan Direksi Marriott International, Inc. ujar saiki wis milih Margaret M. McCarthy, Wakil Presiden Eksekutif ing CVS Health Corporation, minangka direktur independen perusahaan, wiwit tanggal 19 Maret 2019. Ms. McCarthy uga bakal dilebokake ing slate nominasi perusahaan kanggo pemilihan ing Rapat Tahunan Pemegang Saham Marriott mbesuk.

Janjian Ms. McCarthy ngembangake anggota Dewan dadi 14, 11 wong independen. Dheweke uga bakal dadi Komite Audit perusahaan.

"Meg nggawa akeh pengalaman kepemimpinan menyang Dewan saka karir luwih saka 30 taun ing bisnis lan layanan militer," ujare Larry Kellner, Direktur Utama Marriott International. “Kita kepincut karo pengalaman Meg karo perusahaan sing ngadhepi konsumen sing ngalami owah-owahan transformasi uga dheweke ngerti babagan privasi lan keamanan siber. Marriott duwe Dewan Direksi sing kuwat lan independen sing menehi pandhuan lan saran kritis kanggo manajemen. Kita uga duwe komitmen kanggo nggawe Papan sing nduweni sudut pandang lan latar belakang sing beda-beda sing nuduhake macem-macem tamu, rekan lan pemilik. Kita yakin manawa Meg bakal dadi tambahan sing migunani kanggo Dewan Marriott. ”

Minangka Wakil Presiden Eksekutif ing CVS Health, Ms. McCarthy minangka pimpinan transisi teknologi perusahaan sawise akuisisi Aetna. Kaya sing diumumake sadurunge, Mbak McCarthy dijadwalake mangkat menyang CVS Health ing wulan Mei. Dheweke nggawa pengalaman penting ing manajemen data lan keamanan.

"Kita seneng banget nampi Meg ing Dewan kita," ujare Arne Sorenson, Presiden lan Chief Executive Officer Marriott International. "Pengalaman lan keahliane janji bakal nggawe Meg minangka tambahan apik banget kanggo Dewan Marriott. Aku ngarep-arep wawasan lan kepemimpinan nalika ngupayakake nggawe merek keramahan global Marriott. ”

Ms. McCarthy gabung karo CVS Health liwat akuisisi Aetna Inc. ing taun 2018, ing kana dheweke dadi Wakil Presiden Eksekutif Operasi lan Teknologi wiwit taun 2010. Ing Aetna, dheweke uga dadi Kepala Petugas Informasi perusahaan lan Kepala Pangiriman Solusi Bisnis. Sadurunge gabung karo Aetna ing taun 2003, dheweke dadi eksekutif senior Informasi lan Teknologi ing Cigna Corp., Inisiatif Kesehatan Katolik lan Sistem Kesehatan Franciscan, lan Mitra ing Ernst & Young.

Ms. McCarthy saiki dadi anggota Direksi Brighthouse Financial, Inc. lan First American Financial Corporation. Dheweke uga dadi anggota dewan lan dewan penasihat, kalebu Pusat Nuduhake lan Analisis Informasi Layanan Keuangan, Pusat MIT kanggo Riset Sistem Informasi lan Dewan Pengawas Providence College.

Ms. McCarthy nduweni gelar sarjana saka Providence College lan gelar master ing bidang kesehatan masyarakat, administrasi rumah sakit saka Universitas Yale. Dheweke dadi Corps Layanan Kesehatan Angkatan Laut AS dadi Letnan ing Rumah Sakit Laut Bethesda lan ing US Reservasi Angkatan Laut minangka Panglima Letnan.

Dewan Direksi Marriott melu Russell Reynolds Associates kanggo mbantu ngenali lan ngevaluasi calon sing dipilih.

Kanthi nambahake Ibu McCarthy, 14 anggota Direksi Marriott kaya ing ngisor iki:
• JW Marriott, Jr., Ketua Eksekutif lan Ketua Dewan, Marriott International, Inc.
• Mary K. Bush, Presiden, Bush International, LLC lan Tilas Presiden Presiden minangka wakil Pamrentah AS ing Dewan IMF
• Bruce W. Duncan, Ketua Dewan lan Mantan Presiden lan Chief Executive Officer, First Industrial Realty Trust, Inc. lan Mantan Chief Executive Officer lan Direktur, Starwood Hotels & Resorts
• Deborah Marriott Harrison, Petugas Global, Budaya Budaya lan Dewan Bisnis, Marriott International, Inc.
• Frederick A. Henderson, Mantan Ketua lan Chief Executive Officer, SunCoke Energy, Inc.
• Eric Hippeau, Mitra Mitra, Lerer Hippeau
• Lawrence W. Kellner, Presiden, Emerald Creek, Group, LLC, Direktur Utama Marriott International
• Debra L. Lee, Mantan Ketua lan Chief Executive Officer, BET Networks
• Aylwin B. Lewis, Mantan Ketua, Presiden lan Chief Executive Officer, Potbelly Corporation
• Margaret M. McCarthy, Wakil Presiden Eksekutif, CVS Health Corporation
• George Muñoz, Kepala Sekolah, Muñoz Investment Banking Group, LLC
• Steven S. Reinemund, Mantan Ketua lan CEO, PepsiCo, Inc. lan Mantan Dekan Bisnis, Universitas Wake Forest
• Susan C. Schwab, Profesor, Universitas Maryland lan Tilas Perwakilan Perdagangan AS
• Arne M. Sorenson, Presiden lan Chief Executive Officer, Marriott International, Inc.

Dewan Marriott bakal milih 14 direktur kasebut minangka papan sing disaranake ing Rapat Tahunan perusahaan sing bakal teka.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov