Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Cruising Warta Breaking Irak News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Paling ora 55 wong tiwas ing bencana feri turis kali Tigris cedhak Mosul Irak

0a1a-225
0a1a-225
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Paling ora 55 wong tilar donya nalika feri sing kebanjiran kebanjiran kali Tigris cedhak Mosul ing Irak sisih lor, Kamis, miturut pejabat lokal.

Kapal kasebut dilaporake nggawa kulawarga lan bocah-bocah menyang kompleks wisata ing Mosul nalika perayaan Taun Baru Kurdi.

Polisi lan sumber medis ujar manawa paling ora 40 wong tiwas ing kacilakan kasebut.

Umume korban korban feri yaiku wanita lan bocah-bocah, miturut kepala Otoritas Pertahanan Sipil Mosul, Husam Khalil.

Nganti saiki, 12 wong wis ditulungi, tambah Khalil.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov