Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Islandia News Warta Breaking Polandia Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Maskapai asing pertama Wizz Air ngoperasikake jaringan rute kaping pindho saka Keflavik

0a1a-226
0a1a-226
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Bandara Keflavik wis negesake manawa Wizz Air bakal miwiti penerbangan menyang Krakow wiwit tanggal 16 September, kanthi maskapai penerbangan kasebut ngrencanakake nglayani tujuan kaping pindho saben minggu (Senin lan Jumuah) kanthi armada A230 kursi 321. Kajaba iku paling anyar kanggo roll-call operator kasebut, Wizz Air dadi operator non-Islandia pertama sing ngoperasikake jaringan rute dobel saka Keflavik, kanthi Krakow dadi sambungan kaping 10 maskapai saka gerbang global Islandia.

"Wizz Air ngluncurake rute pertama saka Keflavik tanggal 19 Juni 2015, ana gandhengane karo Gdansk, lan kabar manawa maskapai kasebut ngumumake rute kaping 10 saka bandara sajrone patang taun nuduhake crita sukses operasi maskapai ing Islandia," komentar Hlynur Sigurdsson, Direktur Komersial, Isavia. "Polandia tetep dadi pasar sing makmur saka Islandia. Apik banget yen pengumuman tonggak Wizz Air sing rute kaping 10 yaiku menyang kutha nomer loro nomer loro ing Polandia, tujuan anyar kanggo Keflavik. ”

Polandia minangka pasar nomer enem paling gedhe kanggo pengunjung asing menyang Islandia, kanthi jumlah wong saka negara Eropa Wétan sing ngunjungi Islandia saya tambah 10.6% kanggo periode 12 wulan pungkasan tanggal 28 Februari 2019. "Poland saiki dadi pasar negara Eropa sing paling cepet kanggo pengunjung internasional ing Islandia, karo Eropa Tengah uga dadi pasar tuwuh sing kuat kanggo kita. Iki bisa digawe amarga investasi Wizz Air suwene sawetara taun sadurunge ngerteni potensi pasar iki, "tambah Sigurdsson. "Maskapai kasebut wis nglayani Gdansk, Katowice, Warsaw Chopin lan Wroclaw saka Keflavik, lan nalika layanan Krakow diwiwiti, maskapai kasebut bakal nawakake 14 mingguan minggon menyang Polandia saka Islandia."

Bebarengan karo rute Polandia, Wizz Air makaryakke saka Keflavik menyang Budapest, London Luton, Riga, Wina lan Vilnius. Operator kasebut diarepake nawakake luwih saka 333,000 kursi rong arah saka Keflavik ing musim panas sing bakal teka, sing nuduhake peningkatan kapasitas 14.1% lawan jadwal musim panas maskapai kanggo 2018 saka bandara.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov