Asosiasi Warta Warta Breaking Guam Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News US Education Hak-hak manungsa LGBTQ News wong Pariwisata News Wire Plancongan

Tangki mikir NYC IGLTA Foundation anyar kanggo ngatasi masalah utama ing Pariwisata LGBTQ +

Pilih basa sampeyan
0a1a-234
0a1a-234
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Yayasan Asosiasi Perjalanan Internasional LGBTQ + (IGLTAF) Kepemimpinan Kepemimpinan sing diresmikake bakal nggabungake eksekutif paling dhuwur saka tujuan sambutan LGBTQ + ing saindenging jagad ing Google sajrone Konvensi Global Tahunan 36 IGLTA ing New York City ing wulan April iki. Diskusi khusus undhangan bakal fokus ing pariwisata sing tanggung jawab liwat lensa lelungan sambutan LGBTQ + lan diwenehake dhukungan saka Miles Partnership lan Google.

"IGLTA ngupayakake terus-terusan ngobrol babagan lelungan LGBTQ + kanggo nggambarake industri sing terus berkembang," ujare Presiden / CEO IGLTA John Tanzella. "Kita bangga yen IGLTAF nglumpukake dialog penting iki klompok veteran industri sing berpengaruh saka tujuan lan organisasi sing ngurmati komunitas lelungan LGBTQ + kita."

Leadership Think Tank, diatur kanthi kolaborasi karo NYC & Company lan Pusat Perhotelan Jonathan M. Tisch, NYU, bakal kalebu pimpinan saka Tujuan Kanada, Papan Pariwisata & Konvensi Los Angeles, Pariwisata Cape Town, Tujuan DC, Papan Turis Nasional Italia, Kunjungi Dallas , Tujuan Niagara USA, Otoritas Pariwisata Bermuda, Temokake Puerto Rico, Embratur (Brasil), Kunjungi California, Asosiasi Kota Cerdas Milano, Greater Boston CVB, Tujuan Internasional, Pariwisata Madrid, Biro Pengunjung Guam, Asosiasi Perjalanan AS, Greater Fort Lauderdale CVB, Barcelona Pariwisata, Kunjungi Salt Lake City, Pariwisata Thailand, lan Greater Miami CVB.

"Nampa kursi ing meja kepemimpinan sajrone meja puteran mung undhangan iki penting kanggo negesake jabatan Bermuda minangka tujuan sambutan kanggo kabeh wisatawan, kalebu pengunjung LGBTQ +," ujare Kevin Dallas, CEO Otoritas Pariwisata Bermuda. "Kita ngucapake apresiasi Yayasan IGLTA kanggo milih tujuan sing beda-beda kanggo ngrembug masalah kritis sing diadhepi industri."

Kertas putih saka sesi kasebut bakal diwenehake menyang pers perdagangan lan anggota global IGLTA sing fokus ing limang topik:
• Ngatasi masalah akeh banget tujuan sing nyebabake lelungan LGBTQ +
• Nganalisa bedane antarane lelungan LGBTQ + lan integrasi para turis LGBTQ + dadi "mainstream"
• Diversifikasi produk lan layanan LGBTQ +
• Nliti perspektif budaya sing nyebabake pariwisata LGBTQ +
• Ngrembug babagan tantangan sing diadhepi pamilik bisnis LGBTQ + ing tujuan sing lagi maju

"Keistimewaan kanggo nggarap IGLTAF lan dadi bagean saka acara khusus iki, sing ngrembug sawetara masalah utama sing bakal dituju ing plancongan lan pariwisata," ujare Presiden / CEO Asosiasi Perjalanan AS Roger Dow. "Iki bakal dadi barisan hebat sing kalebu salah sawijining praktik paling penting sing bisa ditindakake minangka industri: antisipasi lan ngrancang tantangan, sing bakal luwih bisa njaga kekuwatan minangka mesin ekonomi lan pencipta lapangan kerja."

Daniela Wagner, Direktur Pengembangan Bisnis Grup, Jacobs Media Group & Director EMEA, Asosiasi Perjalanan Asia Pasifik, lan Fred Mayo, MBA, PhD, CHE, CHT, Pendiri, Layanan Konsultasi Mayo lan Profesor Klinis Perhotelan lan Manajemen Pariwisata, Jonathan M. Tisch Pusat Perhotelan, NYU, bakal co-moderat Pemimpin Pemikiran Tangki.

Konvensi Global IGLTA Tahunan kaping 36 ora bakal bisa ditindakake tanpa dhukungan saka para sponsor konvensi kita: Level Presenting - NYC & Company, Delta Air Lines, Disney Destinasi ©, Dewan Turis Nasional Italia; Level Resmi - AIG Travel, Inc., Airbnb, Biro Pengunjung Guam, Biro Konvensi & Pengunjung Greater Fort Lauderdale, Dewan Turis Nasional Italia, Otoritas Pariwisata Malta, Bukak Philadelphia®; Tingkat Konferensi - Inprotur Argentina, Kunjungi Inggris, VisitDallas, Pengalaman Internasional Kanada / Pamrentah Kanada, Konvensi Las Vegas lan Otoritas Pengunjung, Kemitraan Miles, Q.Digital, Kunjungi St. Pete / Clearwater, Kunjungi Hollywood Kulon.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov