24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Mewah News Sint Maarten Breaking News Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

St. Maarten Heineken Regatta mundhak luwih saka $ 40,000 kanggo dhasar lokal

0a1a-236
0a1a-236
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Penyelenggara St Maarten Heineken Regatta seneng ngumumake yen ana $ 41,900 sing dikumpulake sajrone acara kasebut kanggo dhasar lokal. Raffle digunakake kanggo ndorong prakarsa "Ijo" kanggo mupangat kanggo upaya berkelanjutan kanggo pulau kasebut lan macem-macem proyek saka dhasar lokal.

St Maarten Heineken Regatta lan Heineken kerja sama karo Rotary Club of St Maarten, Rotary St Maarten-Mid Isle, lan Motorworld, kanthi adol tiket raffle kanggo ngoleksi dana kanggo kendaraan Pembersih Pantai, sawijining inisiatif sing diluncurake Rotary ing taun kepungkur .

Motorworld gabung dadi sponsor presenter anyar kanggo Maarten Heineken Regatta 39thSt, nggawe Hyundai Creta sing wis kebak kasedhiya supaya bisa dimainake. Sajrone minggu Regatta mobil iki, saliyane pilihan merek populer liyane, ditampilake ing Desa Regatta sing nuduhake macem-macem mobil sing kasedhiya kanggo didol ing pulau kasebut. Tampilan kasebut nyengkuyung masarakat tuku tiket raffle lan duwe kesempatan kanggo menang Hyundai Creta anyar, kanggo ndhukung macem-macem proyek lingkungan ing pulau kasebut.

"Kita bangga bisa dadi mitra ing inisiatif gabungan iki dening Sint Maarten Yacht Club, St Maarten Heineken Regatta lan perusahaan Heineken. Kanthi kerjo bareng, kita wis sukses ngatur St Maarten Heineken Regatta sing ora bisa dielingi lan nyenengake. Kita matur suwun karo klub Rotary lan kabeh wong amarga wis terlibat lan mesthine sing menang, Pak Soons. Kanthi promosi saiki ing Hyundai Creta New 2019, kabeh wong bisa dadi pemenang. Kunjungi ruang pamer kita lan Tim Sales sing didedikake bisa menehi hasil sing apik! ” kasebut Tariq Amjad, Managing Director, Motorworld Group of Companies.

"Raffle mobil minangka tambahan apik banget kanggo Regatta lan iki minangka hadiah sing apik kanggo mulih. Sampeyan bakal seneng nyetir Hyundai Creta. " ujar pemenang Pak Soons.

Presiden Rotary Club of St. Maarten, John Caputo, ujar: "Pulo saiki wis luwih cedhak karo mesin pembersih pantai lan penggalangan dana mobil iki meh teka ing kana. Rotary Clubs of St. Maarten ngupayakake kanthi tliti kanggo mbiyantu St. Maarten dadi papan sing luwih apik kanggo dideleng utawa dikunjungi. Sanajan sampeyan ora menang mobil, sampeyan wis mbantu manawa pantai kita bakal tetep murni nganti pirang-pirang dekade kepungkur, "ujare John Caputo, Presiden Rotary Club of Sint Maarten."
Presiden Rotary Club St. Maarten-Mid Isle, Denise Antrobus nambahake: "Atas jeneng Rotary Club St. Maarten-Mid Isle, aku pengin menehi ucapan selamat marang Pak Soons amarga menang ing raffle mobil. Matur suwun sanget kanggo Motorworld sing menehi sponsor Hyundai Creta kanggo raffle iki. Seneng banget bisa kerja sama karo kemitraan St. Maarten Heineken Regatta lan Rotary Club St. Maarten iki, aku ngarep-arep bisa ndeleng luwih resik pantai sing digunakake ing St. Maarten. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov