24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Warta Breaking Hawaii Industri Hospitality News Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Pariwisata Hawaii: Los Angeles Rams kanggo muter Cowboys Dallas ing Aloha Stadium

0a1a-244
0a1a-244
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Los Angeles Rams bakal dadi tuan rumah Cowboys Dallas, Sabtu, 17 Agustus 2019 jam 4:XNUMX HST ing Aloha Stadion ing Honolulu, dina iki diumumake kanthi resmi. Tiket saiki kasedhiya ing TheRams.com/Hawaii lan bisa dituku ing situs kasebut Aloha Stadion.

Pertandhingan preseason bakal dadi pisanan NFL main game pameran ing Aloha Stadion ing Oahu wiwit 1976. Sadurunge pindhah menyang Orlando ing 2016, Aloha Stadion dadi situs tuan rumah kanggo Pro Bowl saben taun kanthi rong pangecualian wiwit taun 1979.

Liwat dhukungan lan kemitraan industri pariwisata Hawaii, Rams bakal nyedhiyakake macem-macem kesempatan keterlibatan komunitas kanggo para pemuda ing pulau kasebut. Sadurunge pertandingan praeason, pemain lan staf Rams bakal dadi tuan rumah Kompetisi Turnamen & Keterampilan 11-ing-11 sing bakal ana 16 tim bal-balan sekolah menengah ing Hawaii. Acara kasebut bakal kalebu sesi pendhidhikan karakter lan bakal mbentuk persahabatan lan ningkatake game bal-balan ing Hawaii. Sajrone minggu sadurunge game kasebut ing wulan Agustus, pemandu sorak lan maskot Rams, Rampage, bakal ngunjungi sekolah lokal kanggo nganakake acara PLAY 60 lan nggawe kenangan seumur hidup nalika nyengkuyung para pemuda supaya aktif kanthi dianjurake 60 menit saben dina.

Kajaba iku, minangka bagean saka upaya apresiasi militer Rams ing taun kepungkur, tim kasebut bakal nggawa PLAY 60 Tour Pangkalan Militer menyang pulau-pulau kanggo ndhukung komunitas militer lan ngurmati, menehi kekuwatan, lan sesambungan karo anggota layanan, veteran sing berbasis ing Hawaii. lan kulawargane.

Ing wulan November 2018, Rams wiwit kerja sama karo industri pariwisata Hawaii, sing kalebu sponsor khas tema Rams-Seahawks ing game Rams-Seahawks ing Losise Memorial Coliseum.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov