Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Mangan lokal ana ing: 2021 Kutha Paling apik kanggo jeneng lokal

Mangan lokal ing - maneh. Sajrone pandemi kasebut, wong-wong Amerika nganyari maneh napsu kanggo diet "lokavore", sing kalebu panganan saka papan lokal kayata kebon ing sacedhake, pasar petani, lan restoran pertanian.

Sadurunge lockdowns, meh telung prapat warga Amerika wis mangan panganan sing diproduksi kanthi lokal. Lonjakan anyar ing sales farm-to-consumer langsung nuduhake yen tren terus berkembang.

Nanging ora kabeh kutha AS padha cocog kanggo nyukupi kebutuhan para lokal. 



Mula, para ahli industri ngetrapake nomer kasebut kanggo nemtokake Kutha Terbaik 2021 kanggo Locavores. 

Para ahli mbandhingake 150 kutha AS paling gedhe ing 14 indikator utama keramahan lokal -. Iki kalebu wiwit umume tetanen sing didhukung komunitas lan restoran pertanian nganti meja nganti adol panganan per kapita kanggo konsumen.

Kepiye kahanan kutha-kutha kasebut? Ing ngisor iki ana 10 pemain ndhuwur lan ngisor, banjur ana sawetara takeaway tombol.

Kutha paling apik kanggo Locavores
 
UrutanCity
1Santa Rosa, CA
2Ontario, CA
3Salem, UTAWA
4Vancouver, WA
5Worcester, MA
6Anaheim, CA
7Yonkers, NY
8Jersey City, NJ
9Benteng Lauderdale, FL
10Hialeah, FL
Kutha Paling awon kanggo Locavores
 
City
Lubbock, TX
Chicago, IL
Lincoln, NE
Omaha, NE
Laredo, TX
Colorado Springs, CO
Wichita, KS
Kuning, TX
Sioux Falls, SD
Anchorage, AK

Sorotan lan Sorotan:

  • Suburbs ing Plate: Nalika kutha-kutha paling gedhe ing Amerika nemokake peringkat paling dhuwur nganti tingkatan rendah, kutha satelit ngontrol sebagian besar titik paling dhuwur ing dhaptar kasebut. Suburbs kaya Vancouver, WA - sisih lor Portland - lan Yonkers, NY - ing sanjabane Big Apple - minangka lokasi sing ideal ing antarane fasilitas kutha, kayata toko roti lan restoran vegan, nalika isih adoh saka peternakan lokal.
     
  • California Wutah: Negara Golden dominasi rangking kita, lan entuk 10 saka 20 kutha paling apik. Alasane jelas: California minangka pusat tenaga pertanian. Sepertiga kabeh sayuran lan rong pertiga saka kabeh woh-wohan lan kacang-kacangan AS asale saka negara siji iki. Mesthi luwih gampang mangan lokal nalika pasokan panganan akeh ing negara kasebut.
     
  • Ora Ana Banyu ing Gurun: Telung saka 10 kutha paling dhuwur ing Texas, kanthi 11 kuthath paling murah saka Negara Lonestar, uga. Amarillo minangka bagean paling ngisor ing kategori "Akses", mung ana siji toko tukang daging lan pabrik kerajinan saben 100,000 warga. Kutha Texas liyane rangking kurang apik, nanging papat ing sisih ngisor kabeh dununge ing Texas Kulon sing garing, ing endi pametune lokal angel ditemokake.
Print Friendly, PDF & Email