Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Breaking Kongo News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Penasihat AS kanggo Republik Demokratik Kongo: Coba maneh lelungan

demonstrasi congo
demonstrasi congo
ditulis dening editor

Departemen Luar Negeri AS nerbitake penasihat perjalanan kanggo Republik Demokratik Kongo menehi saran supaya lelungan ditimbang maneh amarga kriminal lan kerusuhan sipil. Sawetara wilayah tambah akeh risiko.

Penasihat Perjalanan nyaranake:

Aja lelungan menyang -

  • Provinsi Kivu Utara lan Ituri amarga Ebola.
  • DRC Timur lan telung provinsi Kasai amarga konflik bersenjata.

Kriminal ganas, kayata rampokan bersenjata, invasi omah bersenjata, lan nyerang, sanajan langka dibandhingake karo tindak pidana cilik, umume, lan polisi lokal ora duwe sumber daya kanggo nanggapi kanthi kejahatan serius. Elinga yen panyerang bisa uga dadi polisi utawa agen keamanan.

Akeh kutha ing saindenging negara kasebut ngalami demonstrasi, sawetara sing dadi kasar. Pejabat polisi kala-kala nanggapi taktik sing abot sing nyebabake korban lan penangkapan warga sipil.

Pamrentah AS duwe kemampuan winates kanggo nyedhiyakake layanan darurat kanggo warga AS ing sanjabane Kinshasa amarga infrastruktur sing winates banget lan kahanan keamanan sing kurang apik.

Waca bagean Keamanan lan Keamanan ing Kaca Informasi Negara.

Yen sampeyan arep lelungan menyang Republik Demokratik Kongo:

Provinsi Kivu Lor lan Ituri

Wabah kekerasan sing sporadis nanging target target warga sipil, kalebu pembunuhan, rudo pekso, penculikan, lan rampasan, terus ing saindhenging Kivu Utara, Kivu Selatan, Tanganyika, Haut Lomami, Ituri, Bas-Uele, lan provinsi Haut-Uele.

Nomer penting kasus sing dikonfirmasi lan uga bisa uga Ebola wis dilaporake ing sangang zona kesehatan ing Kivu Utara lan provinsi Ituri Kongo.

Pamrentah AS ora bisa nyedhiyakake layanan darurat kanggo warga AS ing propinsi Kivu Utara lan Ituri amarga pamrentah AS menyang wilayah kasebut diwatesi.

Kunjungi situs web pamrentah kanggo Lelungan menyang Area Berisiko Tinggi.

Wilayah DRC Wétan lan Tiga Provinsi Kasai

Bagéan saka DRC wétan lan provinsi Kasai Oriental, Kasai Central, lan Kasai Occidental ora stabil amarga aktivitas klompok bersenjata lan operasi militer. Wabah panganiaya utama kalebu target warga sipil ing wilayah kasebut.

Pamrentah AS ora bisa nyedhiyakake layanan darurat kanggo warga AS ing wilayah DRC sisih wétan lan telung provinsi Kasais amarga pamrentah AS menyang wilayah kasebut diwatesi.

Kunjungi situs web pamrentah kanggo Lelungan menyang Area Berisiko Tinggi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.