24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Breaking Travel Warta Breaking Islandia Investments Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur

Reservasi WOW Air bisa uga ora kedadeyan: Maskapai duwe masalah gedhe

0a1a-39
0a1a-39
ditulis dening Juergen T Steinmetz

"Bummer sing WOW Air duweni potensi bisa ditindakake - ngalami pengalaman tanpa cacat karo dheweke. Nanging apa iki tegese turis sing luwih sithik ing Islandia? ”, Penumpang sing kuciwa ngirim menyang twitter.

Profesional pariwisata Islandia durung komentar babagan kahanan sing ora ana harapane Wow Air. Maskapai kasebut didegake dening pengusaha Islandia, Skúli Mogensen. Kaping pisanan mabur menyang Paris tanggal 31 Mei 2012 lan pungkasane taun kasebut njupuk maskapai sing wis ana, I Island Express.

WOW Air sing berbasis ing Islandia ngupayakake slamet. Ing Minggu sore saingan IcelandAir, calon penyelamat ngumumake manawa Grup Icelandair wis mutusake manawa keterlibatan ing operasi WOW udara, kaya sing diumumake tanggal 20 Maret 2019, ora bakal kawujud. Mula, kabeh diskusi antarane pihak wis dibatalake.

Dina iki Mitra Indigo Ora Bakal Investasi WOW Air Miturut pratelan anyar sing digawe perusahaan kasebut, Indigo ora bakal negosiasi maneh WOW Air lan bakal mbukak pembicaraan karo Icelandair Group.

Penerbangan 9:30 esuk saka London Gatwick menyang Reykjavik ing Islandia dibatalake esuk iki kanthi ora dingerteni, kanthi penerbangan luwih akeh dibatalake mengko miturut sawijining situs web.

Wow Air banjur ngetokake pratelan dhewe kanthi ujar: Mayoritas Pemegang Ikatan Udara WOW lan kreditor udara udhara WOW saiki wis rembugan kanthi tujuan supaya entuk kesepakatan babagan nyusun maneh kanthi sukarela kalebu kesepakatan ngonversi utang saiki dadi ekuitas lan dana perusahaan kesinambungan jangka panjang. Informasi luwih lengkap bakal diwenehake sesuk.

Sajrone sawetara jam, Wow Air miwiti mbatalake penerbangan - kalebu perjalanan esuk saka Reykjavik menyang Gatwick, amarga mangkat jam 6.20 esuk dina Senin. Sikil bali menyang ibukutha Islandia, amarga ninggalake Gatwick jam 9.30 esuk, uga didhasarake.

Wow Air uga wis mbatalake perjalanan saka Reykjavik menyang Chicago lan Pittsburgh dina Senen, kanthi link menyang Brussels lan Barcelona didhasarake dina Selasa.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.