aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News News Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

COMAC: Rekam 24 pesawat ARJ21 sing dikirim ing taun 2020

COMAC: Rekam 24 pesawat ARJ21 sing dikirim ing taun 2020
COMAC: Rekam 24 pesawat ARJ21 sing dikirim ing taun 2020
ditulis dening Harry S. Johnson

The Perusahaan Pesawat Komersial China (COMAC) dina iki ngumumake manawa jetliner regional ARJ21 entuk rekor pangiriman dhuwur 24 pesawat ing taun 2020.

Ing pungkasan taun 2020, COMAC wis ngirim total 46 pesawat ARJ21, ujare produsen pesawat komersial Tiongkok, uga pangembang pesawat penumpang C919 tunggal.

Model jetliner regional sing dikembangake China wis mlebu fase pengiriman batch sing dipercepat lan operasi komersial skala gedhe.

COMAC wis ngirim pesawat ARJ21 menyang enem maskapai China: Air China, China Eastern Airlines, China Southern Airlines, Chengdu Airlines, China Express Airlines, Jiangxi Air lan Genghis Khan Airlines.

Ing pungkasan taun 2020, pesawat jet ARJ21 iki kanthi aman nggawa udakara 1.6 yuta penumpang, ujare COMAC.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.