Airlines Airport Breaking Philippines News Warta Breaking Travel China Breaking News News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Maskapai Cebu Pacific kanggo mabur Shanghai - Cebu 

Pilih basa sampeyan
cebu-pasifik
cebu-pasifik
ditulis dening editor

Maskapai penerbangan Filipina, Cebu Pacific, bakal miwiti penerbangan reguler antara Shanghai lan Cebu wiwit tanggal 15 April 2019 amarga bisa nambah jaringan rute saka pasar pariwisata utama ing Asia Lor nganti tujuan plancongan utama ing Filipina.

Rute Shanghai sing anyar uga cocog karo rencana operator kanggo nambah kapasitas ing rute kasebut Cebu hub udakara 20% ing taun 2019. Penerbangan antarane Shanghai lan Cebu bakal mlaku 6 kaping seminggu (Senen nganti Setu).

China minangka pasar pariwisata paling cepet ing Filipina, kanthi tujuan kayata Cebu lan pulau-pulau tanggané kalebu sing paling populer. Ing taun 2018, Central Visayas - kalebu tujuan wisata utama kayata Cebu, Bohol, Dumaguete lan Siquijor - nampani luwih saka 8 yuta turis, sing 17% wong Tionghoa.

Cebu nawakake sambungan langsung menyang Siargao, Camiguin, Puerto Princesa lan 19 tujuan domestik liyane. Kejaba Shanghai, Cebu Pacific mabur langsung ing antarane Cebu, Hong Kong lan Macau ing China, uga Narita, Jepang; Incheon, Korea; lan Singapura.

Cebu Pacific ngoperasikake penerbangan saka 7 hub strategis liyane ing Filipina: Manila, Clark, Kalibo, Iloilo, Cebu, Cagayan de Oro (Laguindingan) lan Davao. Ing taun 2018, CEB mabur 20.3 yuta penumpang ing luwih saka 2,130 penerbangan mingguan ing 37 tujuan domestik lan 26 tujuan internasional.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.