Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Fiji Breaking News News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Watesan COVID-19 tetep ana ing Bandara Internasional Nadi ing Fiji

Watesan COVID-19 tetep ana ing Bandara Internasional Nadi ing Fiji
Watesan COVID-19 tetep ana ing Bandara Internasional Nadi ing Fiji
ditulis dening Harry S. Johnson

Ketua Fiji Bandara Geoffrey Shaw dina iki ngonfirmasi manawa bandara internasional utama Fiji bakal terus matesi akses menyang terminal penumpang amarga pandemi virus corona.

Covid-19 watesan wis ditrapake ing Bandara Internasional Nadi wiwit Maret taun 2020 minangka syarat kesehatan lan keamanan, kalebu nglarang para penumpang sing ora mlebu terminal bandara, lan protokol ngresiki terminal lan disinfeksi, miturut pejabat kasebut.

Minangka kanggo penumpang, Geoffrey Shaw ujar manawa kudu menehi dokumen perjalanan sing sah ing titik pamriksa keamanan.

Watesan kasebut bakal tetep kasedhiya kanggo nyedhiyakake lingkungan bandara sing aman lan sehat kanggo para plancong, jarene.

Minangka bagéan saka normal anyar, nganggo topeng rai wajib kanggo para penumpang ing njero bangunan terminal kabeh.

Bandara Internasional Nadi, udakara 192 km ing sisih lor-kulon ibukutha Fiji, Suva, minangka bandara internasional utama Fiji uga pusat regional sing penting kanggo wilayah Pasifik Selatan.

Bandara iki nampa luwih saka 2.1 yuta penumpang internasional lan cedhak 300,000 penumpang domestik saben taun, lan layanan 20 maskapai penerbangan lan nglayani penerbangan sing nyambung Fiji lan 15 kutha ing saindenging jagad.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.