Pariwisata Malaysia ngumumake janji janjian eksekutif anyar

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Pariwisata Malaysia ngumumake janji janjian eksekutif anyar

Pariwisata Malaysia dina iki ngumumake sawetara janjian anyar ing manajemen, ing upaya ngiyatake struktur organisasi, supaya bisa nggayuh target strategis taun iki kanggo revitalisasi sektor pariwisata negara kasebut.

Ing sawijining dina ujar manawa Datuk Zainuddin Abdul Wahab, sadurunge dadi direktur senior ing Divisi Perencanaan Strategis, wis ditunjuk dadi direktur senior manajemen lan njupuk peran Wakil Direktur Jenderal (DG) [Perencanaan] wiwit 4 Jan.

"Iskandar Mirza Mohd Yusof njupuk tugas saka Zainuddin dadi direktur senior ing Divisi Perencanaan Strategis, dene Datin Rafidah Idris ditunjuk dadi direktur anyar Divisi Komunikasi Perusahaan," jarene.

Miturut Pariwisata Malaysia, Mohamed Amin Yahya lan Ahmad Johanif Mohd Ali, sing minangka wakil direktur senior, wis diwenehi peran minangka direktur ing Divisi Sumber Daya Manusia lan Divisi Pengembangan Paket, wiwit tanggal sing padha.

DG Pariwisata Malaysia Zulkifly Md Said ujar manawa timnya bakal terus nambah kegiatan promosi kanggo pariwisata domestik kanthi ngetrapake paket stimulus miturut Rencana Pemulihan Pariwisata Anggaran 2021.

"Sanajan pariwisata domestik ora bisa ngganteni tekane turis internasional ing wektu iki, pariwisata domestik isih nduweni peran minangka kontributor utama kanggo kaslametan ekonomi negara kasebut," ujare.

Print Friendly, PDF & Email