Airlines Breaking News Korea Lor Warta Breaking Travel

Hahn Air njupuk langkah sabanjure sing logis kanggo nyebarake layanan antar jemput perusahaan Airbus

Pilih basa sampeyan
hahn-air
hahn-air
ditulis dening editor

"Amarga kita wis ngerti kepiye lan infrastruktur sistem, iku mung langkah logis yen kita ndhukung perusahaan lan nyedhiyakake penerbangan intra-perusahaan kasedhiya ing GDS," ujare Mathieu Montmessin, Wakil Presiden Produk & Maskapai. Distribusi kanggo Hahn Air.

Hahn Air mbisakake pesenan penerbangan pesawat ulang-alik perusahaan Airbus ing Amadeus ing sangisoré perancang Hahn Air Lines HR. Tiket bisa diterbitake dening agen perjalanan Airbus kanthi tiket Hahn Air HR-169. Kabeh penerbangan antar jemput perusahaan Airbus ditawakake khusus kanggo staf Airbus. Hahn Air minangka operator validasi lan pemasaran, dene penerbangan kasebut dioperasikake dening telung operator Eropa liyane.

Saiki ditawakake limang koneksi: Antarane Hamburg-Finkenwerder (XFW) lan Toulouse (TLS), ing antarane Chester (CEG) lan Toulouse liwat Bristol (BRS), uga ing antarane Augsburg (AGB) lan Marseille (MRS). Hahn Air nyedhiyakake paket distribusi lan penanganan lengkap marang Airbus, kalebu nampilake inventaris ing GDS, proses pesenan lan tiket, pelaporan lan penanganan penumpang ing kabeh bandara sing relevan.

"Wiwit taun 1999, Hahn Air wis spesialis ing nawakake solusi distribusi ora langsung kanggo maskapai apa wae model bisnis. Minangka pimpinan pasar ing industri kasebut, kita nggampangake adol tiket antarane maskapai lan 100,000 agen perjalanan ing 190 pasar. Konektivitas kita karo kabeh GDS utama lan meh kabeh BSP ing saindenging jagad lan jaringan mitra interline, sing paling gedhe ing saindenging jagad, ndadekake kita dadi pilihan alami kanggo distribusi penerbangan antar-jemput perusahaan-perusahaan. Kita seneng lan terhormat bisa ngumumake kemitraan anyar iki karo Airbus, "tambah Montmessin.

Katrangan lengkap babagan Hahn Air bisa ditemokake ing hahnair.com.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.