24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Industri Rapat rapat News Filipina Breaking News Thailand Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pendhiri Airbnb tumuju Phillippines kanggo puncak perjalanan

Airbnb
Airbnb
ditulis dening editor

"Kita seneng bisa nampani Pak Nathan Blecharczyk ing KTT Tahunan PATA 2019. Meh ora bisa ngomong babagan industri pariwisata lan pariwisata tanpa nyebutake Airbnb lan pengaruhe ing sektor kasebut, "ujare CEO PATA Dr. Mario Hardy.

The Asosiasi Plancongan Asia Pasifik (PATA) bangga ngumumake Airbnb pendiri, Kepala Strategi Kepala, lan Ketua Airbnb China, Nathan Blecharczyk wis dikonfirmasi bakal pidato ing KTT Tahunan PATA 2019 (PAS 2019). Acara kasebut, dianakake dening Departemen Pariwisata, Filipina, bakal diwiwiti tanggal 9-12 Mei ing Radisson Blu Cebu ing Cebu, Filipina.

"Iki minangka kesempatan sing luar biasa kanggo para anggota lan delegasi kanggo ngrungokake saka inovator sejati lan entuk wawasan sing luwih jero babagan babagan perjalanan global sing ganti. Amarga industri kasebut ngupayakake tantangan global lan regional kanthi skala gedhe, kalebu perubahan iklim, overtourisme, lan ketimpangan sosial lan ekonomi, kita kudu luwih ngerti babagan lanskap sing terus berkembang supaya kita bisa nggawe industri plancongan lan pariwisata sing luwih tanggung jawab. , "Hardy nambah.

PAS 2019 minangka acara 4 dina sing nglumpukake pimpinan pamikiran internasional, pembentuk industri, lan pengambil keputusan senior sing profesional melu wilayah Asia Pasifik. Program KTT nganakake konferensi dinamis sedina kanthi tema 'Progress with a Tujuan', sing bakal nyoroti tantangan dhasar, masalah lan kesempatan industri pariwisata lan pariwisata lan kepiye kita bisa nggawe pangowahan sing bisa ditindakake dadi luwih apik.

Sajrone konferensi kasebut, Pak Blecharczyk bakal lenggah karo presenter BBC World News, Rico Hizon, kanggo wawancara intim siji-siji kanggo ngrembug macem-macem topik wiwit saka kamajuan inovatif lan teknologi nganti keberlanjutan lan tanggung jawab sosial perusahaan.

Blecharczyk nduweni peran utama kanggo ndorong inisiatif strategis utama ing bisnis global. Sadurunge, dheweke ngawasi nggawe tim teknik, ilmu data, lan kinerja pemasaran Airbnb. Minangka tamu, Nathan wis manggon ing atusan omah nggunakake Airbnb lan dheweke uga dadi host ing San Francisco, ing pundi dheweke urip karo kulawarga.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.