24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor News Filipina Breaking News Thailand Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Perusahaan perhotelan Thailand siap mbukak 2 hotel ing Filipina

philippines
philippines
ditulis dening editor

Dusit International of Thailand bakal nambah anané ing Philippines wulan iki kanthi rong hotel mbukak luwih saka rong dina ing Mactan lan Davao.

Ing tanggal 29 Maret 2019, Dusit bakal mbukak Dusit Thani Mactan Cebu bintang 5 ing semenanjung Punta Engaño, pulau Mactan, udakara 10 kilometer saka Kutha Cebu ing wilayah Central Visayas. Banjur, tanggal 30 Maret 2019, dusitD2 Davao bakal mbukak ing kutha Davao, distrik bisnis Lanang sing lagi maju, cedhak karo pusat perbelanjaan, distrik bisnis, lan IT Park ing kutha kasebut.

Kanthi rong properti sing lagi dioperasikake (yaiku Dusit Thani Manila lan The Beach Club ing Lubi Plantation Island, Managed by Dusit), ana 12 sing ditandatangani lan pitu liyane ing pipa kasebut, Filipina janji bakal dadi negara klompok paling gedhe ing Dusit ing taun 2021. Iki uga ndadekake Dusit mesthine dadi salah sawijining operator hotel internasional paling gedhe ing Filipina.

Kajaba Dusit Thani Mactan Cebu lan dusitD2 Davao, hotel liyane sing duwe merek Dusit sing bakal diwiwiti taun iki kalebu hotel Dusit Thani Residence Davao (Q2), sing bakal mbukak jejer karo dusitD2 Davao; lan dusitD2 Benteng Manila, sing bakal dibukak minangka bagean saka Universitas Manajemen Perhotelan Dusit ing wulan Agustus.

Kanggo informasi luwih lengkap, goleki dusit.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.