24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Breaking Travel Warta Breaking Islandia News Keslametan News Wire Plancongan Singapur

WOW Air dipateni: Ewonan terdampar

wow
wow
ditulis dening editor

Iki email sing ditampa penumpang WOW Air sawise maskapai mati lan penerbangan dibatalake: Tamu udara WOW sing terhormat, matur nuwun wis ngubungi. We getun ngumumake manawa udhara WOW wis mandheg anggone operasi, lan kabeh penerbangan wis dibatalake. Informasi luwih lengkap bisa ditemokake ing WOW Air.

Ngrungokake warta yen WOW Air mandheg operasi sawise negosiasi gagal nylametake, nganti ewonan penumpang terdampar, Ralph Hollister, Analis Travel & Pariwisata Associate ing GlobalData, perusahaan data lan analitik utama, menehi pandangan:

"Penutupan maskapai sing ukurane luwih cilik kayata WOW Air ora kaget. Malah maskapai utama kayata Ryanair sing duwe bathi bathi sing luwih dhuwur lagi nandhang masalah ing dhasar penutupan kasebut - rega bahan bakar sing dhuwur lan overcapacity.

"Kanthi finansial sing wis mudhun sawetara wulan, WOW kudu nyuda armada saka 24 dadi 11, uga nyuda jumlah tujuan sing kasedhiya kanggo pelanggan.

"Overcapacity minangka faktor sing bisa diatur ora kaya biaya bahan bakar, nanging ketepatan wektu kritis lan WOW tumindak kasep.

“Maskapai cilik kudu luwih sensitif marang perubahan pasar. Selangkah luwih maju ing babagan calon calon mbesuk kanggo rute tartamtu bakal ndadekake maskapai bisa nyuda frekuensi penerbangan kanthi proaktif.

"Iki bakal nyuda jumlah kursi kosong lan sing paling penting, tetep tetep ana ing industri sing kompetitif." 

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.