24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel budaya Industri Hospitality Hotel & Resor News Warta Breaking Sri Lanka Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Paviliun Jetwing Ayurveda: Paragon kesehatan lan vitalitas

dina kamis-1
dina kamis-1
ditulis dening editor

Seni lan ilmu kuno Ayurveda dikembangake ewonan taun kepungkur ing Benua India lan dipercaya minangka salah sawijining sistem penyembuhan paling tuwa lan paling efektif ing donya. Ayurveda minangka kapercayan manawa kesehatan lan kesehatan gumantung karo keseimbangan awak, pikiran lan jiwa sing harmoni, lan saiki praktik lawas iki wis misuwur ing saindenging jagad kanggo pengaruh sing nyebabake kesejahteraan umume. Apa sampeyan pengin ngobati utawa ngatasi penyakit sing wis suwe utawa ora nyaman, Ayurveda nggunakake campuran terapi sing ngemot mineral alami, logam, lan campuran herbal kanggo ngrampungake masalah kesehatan sampeyan, mbantu sampeyan nemokake rasa lega, anyar -nemokake energi lan vitalitas saka njero. Apa sampeyan ngimbangi panjaluk supaya urip kanthi cepet, karir sing nantang utawa akeh tanggung jawab, saiki sampeyan bisa milih lelungan kesehatan ing Jetwing Ayurveda Pavilions, ing endi sampeyan bisa ngrasakake macem-macem solusi perawatan pisanan. , ing kahanan sing tentrem lan nyenengake.

Pangobatan revitalisasi kanggo pirang-pirang penyakit: Sajrone pirang-pirang abad, obat Ayurveda nggunakake terapi lan solusi kanggo sawetara kahanan sing ora ana enteke. Iki digunakake kanggo mbantu macem-macem penyakit lan penyakit mulai saka masalah pencernaan, rambut rontog, masalah lambung, stres mental, masalah bobot awak, masalah kulit lan insomnia lan uga radhang sendi. Pelepasan racun saka awak sing gampang ditindakake Ayurveda mbantu mulihake keseimbangan internal awak lan menehi pitulung, nambah kekebalan lan energi lan ningkatake kesehatan lan kesejahteraan umume.

Pangobatan lan terapi sing digawe khusus: Ayurveda ora ngetutake pendekatan "siji ukuran cocog karo kabeh", lan ing Pavilion Jetwing Ayurveda, saben perawatan ditrapake kanthi tliti kanggo ngobati, nyegerake lan mulihake individu adhedhasar syarat sing khas. Sawetara perawatan paling populer sing disedhiyakake ing hotel kalebu Panchakarma program, sing dawane 10-30 dina lan dipersonalisasi kanthi khusus kanggo kabutuhan kesehatan tartamtu. Fokus utama program yaiku kanggo ngresiki lan detoksifikasi awak nggunakake limang pilihan terapi sing beda. Kanggo program sing luwih cendhek lan kuat Purva Karma nyedhiyakake macem-macem perawatan sing nggunakake macem-macem minyak alami lan pasta herbal kanggo nyuda stres lan kuatir lan revitalisasi kulit lan awak.

Hotel kasebut uga nawakake program kesehatan alami lan program lengkap kanggo tamu sing golek terapi penyembuhan sing luwih jero lan luwih kuat sajrone wektu sing luwih suwe. Apa sampeyan kudu ngenteni wektu lan mung kudu ngentekake sawetara dina, utawa yen sampeyan duwe wulan sing bisa disedhiyakake kanggo plancongan sakabehe, saben perawatan bisa dirancang kanggo kabutuhan tartamtu.

Keuntungan tambahan sing ningkatake kesejahteraan holistik: Saliyane portofolio perawatan lan terapi Ayurveda tradisional sing wiyar, Jetwing Ayurveda Pavilions uga nawakake tamu kesempatan kanggo melu macem-macem kegiatan komplementer. Entuk pikiran sampeyan nganggo yoga lan semedi ing antarane perawatan utawa melu terapi musik utawa olahraga olahraga akuatik kanggo menehi sensasi sing lembut.

Hotel sing siap kanggo kesehatan: Dununge adoh saka bandara, Jetwing Ayurveda Pavilions minangka papan ndhelik sing tenang sing nyedhiyakake hubbub urip ing kutha. Mlaku liwat lawang plancongan iki, sampeyan bakal diangkut menyang setelan sing apik banget lan tentrem sing subur ing alam lan diisi ruangan sing nyenengake. Terinspirasi saka kehangatan lan pesona desa ing desa Sri Lanka lan menehi inspirasi saka alam lan warisan kuno Ayurveda dhewe, hotel iki dirancang kanggo dadi plancongan utama sing nawakake katenangan, katenangan, basis sing tenang lan lokasi utama kanggo miwiti preinan holistik.

Omah kanggo dokter lan terapis ndhuwur pulau: Saben perawatan ing hotel ditindakake dening tim ahli Ayurveda paling apik sing kalebu rolas terapis profesional, kanthi papat dokter sing duwe pengalaman, masing-masing duwe gelar Sarjana Kedokteran lan Bedah Ayurveda (BAMS). Sadurunge saben terapi utawa proses perawatan, salah sawijining dokter penduduk bakal nindakake evaluasi kanthi tliti babagan kesehatan sampeyan saiki lan nemokake masalah lan masalah sing kudu ditangani. Dokter bakal mriksa kanthi tliti vatha, pitha lan kapha - telu doshas (tenaga hidup) sing dipercaya dadi bagean saka saben manungsa. Nemokake babagan temuan kasebut kanthi suwene sampeyan nginep, terapi lan sesi sing disesuaikan bakal dipetakan kanggo detoksifikasi kabeh awak lan pikiran lan ningkatake kesehatan lan kesehatan.

 

Nguasai seni tradhisi penyembuhan sing wis lawas: Ngomentari Paviliun Jetwing Ayurveda lan pengalaman kesehatan sing unik, Dr. Dinesh Edirisinghe - Kepala Ayurveda, Jetwing ujar: "Ayurveda, sing tegese 'ilmu urip' ing basa Sansekerta, minangka kumpulan praktik penyembuhan kuno sing dipercaya wis diwarisake saka para dewa menyang wong wicaksana, banjur menyang manungsa. Terapi kasebut minangka bagean integral saka warisan budaya lan obat-obatan ing Sri Lanka, lan kanggo umume, iku isih dadi pilihan perawatan kaping pisanan kanggo pirang-pirang penyakit lan penyakit. Ing Pavilion Jetwing Ayurveda, kita nggunakake tradhisi penyembuhan umur pirang-pirang taun iki sing wis sampurna wiwit pirang-pirang abad, kanggo nglawan penyakit lan ningkatake kesehatan lan kesehatan. Tim spesialis terlatih kita ahli kanggo ngenali lan ngrawat kahanan kesehatan sing ndasari lan mulihake keseimbangan pikiran, awak lan roh sing optimal. ”

Milik kulawarga lan ing industri pariwisata suwene 46 taun kepungkur, Jetwing Hotels wis ngluwihi pangarepan ing saben aspek. Dhasar minangka semangat, uga pengalaman keramahan tradisional Sri Lanka sing sejatine, kanthi temuan pionir nggambarake inti saka merek kasebut. Pratelan lan arah sing kuwat kaya ngono, nggawe Jetwing Hotels bisa mbayangake, nggawe lan ngatur keajaiban lan karya agung, ing endi desain khas lan kenyamanan elegan bisa saling nglengkapi lan lingkungan. Selaras karo Strategi Berkelanjutan Jetwing Hotels, ing kabeh praktik sustainable lan tanggung jawab properti didahulukan karo efisiensi sumber daya, peningkatan komunitas lan pendhidhikan, lan kesadaran minangka sawetara fokus utama.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.