Airlines Airport Breaking Israel News Breaking News Polandia News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Wizz Air: Saiki mabur saka Krakow menyang Tel Aviv

wizzir
wizzir
ditulis dening editor

Wizz Air dijadwalake ngluncurake penerbangan langsung anyar antara Krakow, Polandia, lan Tel Aviv, Israel, ing wulan September 2019.

Rute penerbangan anyar bakal diwiwiti wiwit tanggal 16 September 2019, nawakake 4 penerbangan mingguan sing dioperasikake dina Minggu, Senin, Rebo, lan Jumuah.

Wizz Air minangka perusahaan murah paling murah ing Eropa Tengah lan Wétan lan uga nawakake penerbangan langsung liyane menyang Tel Aviv saka kutha-kutha Eropa, kalebu Budapest, Varna, London-Luton, Kosice, Lublin, lan Craiova.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.