Airlines Airport Breaking News Nigeria Warta Breaking Travel News transportasi News Wire Plancongan

Peacock Aviation njupuk tindakan legal marang operator Gambia

Pilih basa sampeyan
Segun-Phillips
Segun-Phillips

Nigerian Penerbangan Merak perusahaan sing makarya dadi General Sales Agency (GSA) kanggo Gambian Mid Africa Aviation Company Ltd. sing dagang ing Nigeria kanthi jeneng Fly Mid Africa, wis njaluk petisi marang Pamrentah Gambia babagan ora mbayar pambayaran tiket tiket penumpang sadurunge metu. Nigeria.

Petisi kasebut tanggal 12 Februari 2019 lan uga disalin menyang Komisi Tinggi Nigeria ing Gambia liwat penasehat ukum kanthi ukuman, Abrahamams Ayobami & Co., ujar: "Kita minangka Pengacara Peacock Aviation and Allied Services Ltd. [wiwit saiki diarani 'Kita Klien '], perusahaan sing ndaftar kanthi kudune miturut Undhang-undhang Republik Federal Nigeria kanthi alamat sing dununge ana ing nomer 19, Mojidi Street, Off Toyin Street, Ikeja, Lagos State, Nigeria, lan kanggo menehi instruksi lan menehi jeneng, petisi.

"Klien diangkat dadi Agen Penjualan Umum [GSA] dagang 'MID AFRICA AVIATION LTD' kanthi jeneng 'FLY MID AFRICA' tanggal 24 April 2017 nalika perusahaan kasebut miwiti operasi maskapai ing Nigeria.”

Miturut penasihat kasebut, "Klien kita, antara liya yaiku ngatur lan ngoperasikake kantor kutha kanggo adol tiket menyang pelanggan, tugas sing bisa ditindakake klien sajrone wektu operasi patang minggu operasi."

Petisi kasebut negesake maneh, "Nalika wiwit miwiti maskapai Airline, penjualan awis sing dijaga klien kita digunakake kanggo ngurus biaya operasi kayata Air Landing, Biaya Parkir, Biaya Layanan Penumpang, Otoritas Penerbangan Sipil Nigeria [NCAA] Biaya Hotel, Catering, lan Hotel Crew. ”

"Kanthi janjeni kasebut ing ndhuwur, maskapai kasebut ngalami masalah karo jadwal penerbangan sing nyebabake pembatalan penerbangan Februari lan Maret 2018 lan pungkasane nundha operasi nganti luwih dingerteni."

Nalika penundaan isih aktif, maskapai kasebut entuk instruksi kanggo miwiti mbalekake tiket sing ditanggepi menyang pelanggan sing ditindakake nganti rampung kabeh dana sing diwenehake dening GSA miturut penasihat.

"Klien banjur njaluk panjaluk supaya dana diluncurake kanggo likuidasi pengembalian dana sing luar biasa, nanging saiki isih durung dibayar dening manajemen Fly Mid Africa Airlines luwih saka setaun saiki."

Petisi kasebut uga ngandhakake, isih ana pengembalian dana udakara sewelas yuta satus seket nem ewu, nem atus siji puluh lima kobo [₦ 11,156,601.51] lan Asosiasi Transportasi Udara Internasional sing ora dibayar [IATA] / Setelan Penagihan Rencana [BSP] Komisi Ngatasi Penjualan udakara Pitung Yuta Naira [₦ 7,000,000] mung karo para pelanggan sing nuduhake kasusahane ing kabeh tata cara kalebu ngepung papan bisnis GSA lan ngganggu kegiyatane.

Kangge, sawetara malah ngancam bakal miwiti tumindak ukum marang dheweke; luwih-luwih manawa pelanggan ngerti yen tiket sing diterbitake ing platform IATA BSP wis dibalekake lan mulane takon sebab ora mbayar mbalekake.

Sanajan ana pirang-pirang komunikasi email ing antarane klien kita lan maskapai Fly Mid Africa Airline kanthi rekonsiliasi lan penyesuaian akun sing diselehake ing antarane para pihak, nanging maskapai kasebut nolak ngeculake dana kanggo mbayar pengembara sing ora dibayar, sing mbalekne sing pantes yen wis ditinggal, tanpa ganti rugi, miturut Kepala Segun Phillips, Ketua Eksekutif Grup, Peacock Travels lan Tours Limited.

Nanging, kanggo ngrampungake masalah kasebut kanthi apik, GSA nulis menyang Komisi Tinggi Nigeria ing Gambia kanggo ngrampungake perkara kasebut, nanging dikirim maneh menyang Komisi Gambia ing Abuja minangka saluran sing tepat kanggo ngrampungake masalah kasebut.

Kaya sing dienggo saiki, ana total pengembalian dana udakara Wolulas yuta satus seket nem ewu nem atus siji naira sèket siji [₦ 18,156,601.51] cacahe mbalekake tiket lan GSA Overseg Sales IATA sing durung dibayar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Lucky Onoriode George - eTN Nigeria