24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel China Breaking News Industri Hospitality Hotel & Resor News Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Hotel Resmi Olimpiade Musim Dingin Beijing 2022 teka kanthi perjanjian anyar

olimpiade-hotel
olimpiade-hotel
ditulis dening editor

Shougang Group lan Grup Shangri-La wis ngumumake kerja sama ing proyek hotel anyar ing Shougang Park ing Beijing, China. Iki minangka usaha strategis kanggo nggawe hotel mewah internasional ing situs industri Shougang. Hotel kasebut bakal ditunjuk dadi Hotel Resmi Olimpiade Musim Dingin Beijing 2022 lan bakal dadi tamu resepsi acara Olimpiade.

Proyek hotel iki dununge ana ing area tengah Shougang Park lan ana gandheng cenenge karo ramp ski Olimpiade Musim Dingin 2022 lan pusat latihan Tim Nasional, sing dikenal kanthi jeneng "Four Ices," kanggo hoki es, olahraga skate, skating kacepetan lan curling. Dijadwalake rampung lan operasi ing pungkasan taun 2021.

Grup Shougang lan Grup Shangri-La Tandatangani Kerja Sama Proyek Hotel Shougang Park (kiwa nengen: Liang Jie, Wakil Manajer Jenderal Grup Shougang; Wang Shizhong, Wakil Manajer Jenderal Grup Shougang; Ke Yongguo, Wakil Kepala Pamrentah Kabupaten Shijingshan; Guo Huaigang; Direktur Administrasi Umum, Komite Organisasi Beijing kanggo Olimpiade Musim Dingin Olimpiade 2022; Zhang Gongyan, Ketua lan Manajer Umum Grup Shougang; Hui Kuok, Ketua Grup Shangri-La; Wang Yue, Wakil Kepala Biro Budaya & Pariwisata Beijing ; Lim Beng Chee, Kepala Pegawai Eksekutif Shangri-La Group; Paw Chuen Kee, Wakil Presiden Eksekutif - Operasi, China Lor.

Rawuh ing upacara penandatanganan kasebut yaiku Zhang Gongyan, Ketua lan Manajer Umum Grup Shougang, Hui Kuok, Ketua Grup Shangri-La, Guo Huaigang, Direktur Administrasi Umum, Komite Penyelenggaraan Beijing kanggo Olimpiade Musim Dingin Olimpiade 2022, Wakil Kepala Wakil. Biro Budaya & Pariwisata Beijing, lan Wakil Kepala Pamarentahan Kabupaten Shijingshan Ke Yongguo. Perjanjian manajemen hotel ditandatangani ing antarane Liang Jie, Wakil Manajer Umum Grup Shougang lan Lim Beng Chee, Kepala Eksekutif Grup Shangri-La.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.