Airlines Airport Warta Breaking Travel Warta Breaking Czechia News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Bandara Václav Havel Prague: Mangsa panas

Pilih basa sampeyan
prague-1
prague-1
ditulis dening editor

Musim semi bisa uga diwiwiti kanthi resmi tanggal 20 Maret, nanging ing Prague, musim panas diwiwiti mung 2 dina, lan turis siap lelungan.

Dina Minggu, 31 Maret 2019, jadwal musim panas diwiwiti ing Bandara Václav Havel Prague. Sajrone musim iki, ana 69 maskapai penerbangan sing bakal mbukak penerbangan langsung sing dijadwalake kanthi rutin Prague, tumuju menyang 162 tujuan ing 54 negara. Uga bakal ana penerbangan langsung menyang 16 tujuan jarak jauh, sing nomer paling gedhe ing sejarah modern bandara.

"Minangka bagean saka jadwal musim panas, total patang maskapai penerbangan anyar bakal ngluncurake layanan saka Bandara Václav Havel Prague, loro ing rute jarak jauh. Iki mbuktekake sukses jangka panjang ing motivasi sawetara maskapai sing mbukak rute anyar saka Prague, sing pungkasane tegese pilihan penerbangan sing luwih akeh kanggo para penumpang, "ujare Vaclav Rehor, Ketua Direksi Bandara Prague. Yen dibandhingake karo musim panas sadurunge, jumlah maskapai sing mbukak penerbangan langsung saka Prague musim panas iki bakal ditambah dadi loro. Papat maskapai anyar, Air Arabia, SCAT Airlines, SunExpress, lan United Airlines, bakal pisanan ngoperake penerbangan saka Prague.

"Jadwal musim panas sing bakal teka uga negesake kasuksesan jangka panjang kanggo ngetrapake strategi kanggo ngembangake rute jarak jauh. Sajrone musim panas, penerbangan langsung bakal kasedhiya saka Bandara Václav Havel Prague menyang total 16 tujuan jarak jauh, sing paling gedhe ing sejarah modern bandara. Kajaba tujuan anyar kayata Astana ing Kazakhstan utawa Newark ing New York, USA. Penumpang sing mabur nalika musim panas uga duwe kesempatan kanggo mabur menyang Bandara JFK New York, Philadelphia, Toronto, lan Montreal kaya taun kepungkur, ”nambah Vaclav Rehor.

Secara total, jadwal musim panas bakal weruh penerbangan menyang 14 tujuan anyar, bebarengan karo penerbangan reguler menyang Bandara Newark ing New York, sing United Airlines bakal mbukak saka Prague saben dina, lan penerbangan menyang Astana, budhal kaping pindho saben minggu karo SCAT Airlines. Ana uga penerbangan sing bakal mangkat menyang Casablanca (kaping pindho saben minggu karo Air Arabia), Florence (ditawakake 4 kaping seminggu dening Vueling) lan Billund (3 penerbangan seminggu sing dioperasikake Ryanair). Rute anyar kalebu loro tujuan liburan - Pescara ing Italia lan Zadar ing Kroasia. Amarga rute musim panas anyar sing dioperasikake Ryanair, para penumpang bisa nggunakake cara sing luwih cepet lan luwih kepenak menyang tujuan sing nganti bubar biasane mung bisa diakses nganggo dalan.

Sawetara penerbangan langsung sing wis kasedhiya ing mangsa musim salju uga bakal terus nalika musim panas. Iki kalebu, kayata penerbangan menyang Amman, Marrakesh, Sharjah, Paris Beauvais lan Moskow / Zhukovsky.

Penerbangan paling asring musim panas iki yaiku sing mangkat menyang Italia (17 tujuan), Great Britain (16 tujuan), Spanyol, lan Yunani (kalorone duwe 12 tujuan).

Antarane tujuan sing paling populer kanthi jumlah penerbangan paling dhuwur saka Bandara Václav Havel Prague yaiku London (nganti 93 penerbangan seminggu), Moskow (nganti 63 penerbangan seminggu), Paris (nganti 58 penerbangan seminggu), Amsterdam ( nganti 54 penerbangan seminggu), lan Warsaw (nganti 52 penerbangan seminggu).

Rute jangka panjang: 16 penerbangan langsung sing ditawakake 19 maskapai:

Airlines SCAT Astana

Airlines Chengdu Sichuan

Doha Qatar Airways

Emirat Dubai, flydubai, Smartwings

Maskapai penerbangan American American

Montreal Air Transat

Garis Udara Delta New York

New York (Newark) United Airlines

Novosibirsk S7 Airlines

Beijing Hainan Airlines

Riyadh Republik Ceko

Seoul Czech Airlines, Air Korea

Xi'an Airlines Wétan China

Shanghai China Wétan Airlines

Sharjah Air Arabia

Toronto Air Canada Rouge

Ringkesan tawaran anyar:

14 tujuan anyar kanthi transit biasa (dibandhingake karo periode sing padha ing 2018):

Amman Ryanair

Airlines SCAT Astana

Billund Ryanair

Bournemouth Ryanair

Casablanca Air Arabia Maroc

Florence Vueling

Marrakesh Ryanair

Airlines Ural Moskow (Zhukovsky)

New York (Newark) United Airlines

Paris (Beauvais) Ryanair

Pescara Ryanair

Stockholm (Skavsta) Ryanair

Sharjah Air Arabia

Zadar Ryanair

4 maskapai anyar: Air Arabia, SCAT Airlines, SunExpress, United Airlines

Tindakake kita ing Prague Airport Twitter @PragueAirport.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.