24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Aruba Asosiasi Warta Warta Breaking Travel News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pariwisata lan Baseball Major Leaguer promosi lelungan "Xander Way"

Langkawi
Langkawi
ditulis dening editor

Otoritas Pariwisata Aruba ngumumake kemitraan suwene setaun suwene taun karo Aruban, Xander Bogaerts. Dadi duta besar merek kanggo pulau Karibia, Bogaerts bakal dadi bintang ing seri konten sing dipromosekake lelungan menyang Aruba lan nyengkuyung para pengunjung supaya ngrasakake pulau kasebut "Xander Way."

Sajrone kampanye Kabegjan Liga Utama lan liwat seri video, Bogaerts nuduhake para penggemar olahraga lan turis ing sekitar "Dushi Tera" (Papiamento kanggo "Tanah Manis"). Tur karo Xander liwat kutha asale San Nicolas sing warna-warni lan artistik, uga dikenal kanthi Kutha Sunrise ing ngendi para pengunjung bisa njelajah seni jalanan lan ngrasakake budaya Aruba sing asli.

"Aruba kanggo aku, luwih saka papan lair lan omahku, aku bisa santai, sambung maneh karo kulawarga, mancing karo kanca, lan nikmati perairan sing apik," ujare Bogaerts. "Aku seneng bisa bermitra karo Otoritas Pariwisata Aruba kanggo nuduhake para penggemar ing Boston lan ing saindenging negara iki hot spot favoritku ing Aruba."

Serial kasebut nampilake papan favorit Xander ing sekitar Aruba sing narik kawigaten kabeh jinis lelungan, kalebu Pantai Eagle kanggo para pecinta pantai, sing nembe di rangking kaping telu ing penghargaan TripAdvisor 'Choice ® ​​® kanggo Pantai. Penjelajah sing wani bakal menehi inspirasi karo perjalanan Xander menyang Seroe Colorado, pucuk sisih kidul pulau sing nyedhiyakake pemandangan pesisir Aruba sing rapuh. Xander uga ngunjungi Pantai Baby, pantai setengah wulan sing apik banget karo perairan pirus sing apik ing laguna sing tenang lan sawetara restoran paling apik ing Aruba sing nyoroti macem-macem panganan kuliner sing kasedhiya ing saindenging pulau.

"Kita seneng banget duwe salah sawijine putra asli lan pemain bisbol populer, Xander Bogaerts gabung karo kita kanggo promosi Aruba dadi wong lelungan Amerika. Banyu Aruba sing apik, pesisir lan laladan kaya ara-ara samun duwe papan khusus ing ati kabeh wong-wong asli Aruba, lan kita ora sabar ngenteni para penggemar Xander saka Boston lan saindenging jagad kanggo ngrasakake Pulo One Happy, "ujare Ronella Tjin Asjoe-Croes, CEO Otoritas Pariwisata Aruba.

Penggemar Aruba lan Bogaerts bisa ngetutake kampanye ing media sosial nggunakake @arubatourism ing Instagram lan @aruba ing Twitter lan tagar #XandersAruba sajrone musim bisbol kanggo entuk kesempatan kanggo menang menyang Pulo Happy Xander.

Kanggo informasi luwih lengkap utawa ndeleng Xander's Aruba, bukak aruba.com/xander.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.