Airlines Airport Warta Breaking Travel Mesir Breaking News News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Penasihat FAA Kairo: Aja mabur menyang, metu lan liwat Semenanjung Sinai

sinai
sinai
ditulis dening editor

Federal Aviation Administration (FAA) wis menehi saran kanggo operasi penerbangan ing Cairo ing wilayah Semenanjung Sinai amarga kemungkinan serangan ekstremis lan militan sing nglibatake senjata anti-pesawat. Iki kalebu roket sing nargetake pesawat lan bandara Sinai.

Penasihat ing sakabehe nyatakake:

Wong-wong sing diandharake ing paragraf A ing ngisor iki, aja nganti mabur menyang, metu, ing njero, utawa liwat Semenanjung Sinai ing Wilayah Informasi Penerbangan Kairo (FIR) (HECC) ing ketinggian ngisor FL260 ing watesan sisih ngisor: 311855N 0321900E nganti 294443N, 0322815E nganti 281650N, 0331928E nganti 272900N, 0341900E nganti 292920N, 0345500E banjur sadawane tapel wates Mesir-Israel nganti 311800N 0341300E nganti 311855N 0321900E.

APLIKABILITAS

Notam iki ditrapake kanggo: kabeh operator udara AS lan operator komersial; kabeh wong sing nggunakake hak istimewa sertifikat maskapai sing diterbitake dening FAA, kajaba wong sing ngoperasikake pesawat terdaftar AS kanggo maskapai udara asing; lan kabeh operator pesawat sing terdaftar ing Amerika Serikat, kajaba operator pesawat kasebut minangka maskapai udara asing.

RENCANA

Wong-wong sing diandharake ing Ayat A sing ngrancang mabur menyang, metu, ing njero, utawa liwat wilayah sing kasebut ing ndhuwur kudu mriksa informasi keamanan lan ancaman saiki lan notam; tundhuk karo kabeh peraturan FAA sing ditrapake, spesifikasi operasi, spesifikasi manajemen, lan surat ijin, kalebu nganyari B450; lan nyedhiyakake paling ora 72 jam sadurunge babagan penerbangan sing direncanakake menyang FAA ing [email dilindhungi] kanthi rincian penerbangan tartamtu kanthi maksimal.

OPERASI

Ati-ati banget nalika operasi penerbangan amarga ana risiko serangan ekstremis / militan sing nglibatake senjata anti-pesawat, kalebu sistem pertahanan udara sing bisa dikelola (MANPADS), pluru anti-tank, geni cilik, lan geni ora langsung saka mortir lan roket sing nargetake pesawat lan Bandara Sina.

Wong-wong sing dijelasake ing Ayat A kudu nglaporake insiden keamanan lan / utawa keamanan menyang FAA ing +1 202-267-3333 utawa 1 202-267-3203.

Pembenaran kanggo saran iki bakal dievaluasi maneh nganti 30 Maret 2020.

Informasi tambahan yaiku kasedhiya ing kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.