24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel News Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Integrasi olahraga karo pariwisata kanggo nambah profil global Sharjah

olahraga-1
olahraga-1
ditulis dening editor

HE Khalid Jasim Al Midfa, Ketua Otoritas Perdagangan lan Pariwisata Sharjah lan Wakil Ketua Klub Olahraga Laut Internasional Sharjah (SIMSC), negesake manawa integrasi olahraga, pariwisata, lan inisiatif komersial ing Uni Emirat selaras karo arahan lan visi Dhormat Syekh Dr. Sultan bin Mohamed Al Qasimi, Anggota Dewan Tertinggi lan Penguasa Sharjah, lan ngarahake ngeculake turisme lan potensi ekonomi Emirat.

"Emirat wis dadi sing pertama ing wilayah kasebut sing nandur modal ing macem-macem olahraga, olahraga individu lan tim, kanggo ngeculake potensial individu uga kabeh masarakat, diwiwiti karo bocah-bocah lan wong enom uga wong diwasa - pria lan wanita . Sharjah dina iki duwe sawetara klub kaya ngono sing nyedhiyakake macem-macem segmen masarakat ing saindenging Emirat, sing nuduhake pentinge olahraga ing Emirat lan uga minat masarakat ing olahraga, "ujare Al Midfa.

Nyritakake rasa senenge babagan mujudake impiane Klub Olahraga Laut Internasional Sharjah (SIMSC) kanggo nyipta Tim Speedboat Formula 1 Sharjah kanthi dhukungan lan pandhuan saka Dhuwur Syekh Sultan bin Mohammed bin Sultan Al Qasimi, Pangeran Mahkota lan Wakil Penguasa Sharjah, Ketua SCTDA ngarep-arep supaya iki bisa ningkatake olahraga banyu ing Emirat lan narik luwih akeh turis internasional lan regional menyang Emirat.

Iki kedadeyan amarga ora melu partisipasi Sharjah ing Kejuaraan Speedboat Dunia Formula 1 sing dianakake ing Dammam, Arab Saudi, wiwit tanggal 29 nganti 30 Maret, lan nalika rapat karo anggota dewan SIMSC lan tim Formula 1 Sharjah ing Dammam, dina Setu.

Tim Formula 1 Sharjah sing mentas dadi pimpinan Sami Selio, juara dunia kaping pindho, wis sukses debut ing babak Dammam Kejuaraan Dunia Formula 1.

Al-Madfa negesake manawa pembentukan lan partisipasi tim Sharjah ing babak Kejuaraan Dunia Formula 1 bakal nggayuh sawetara tujuan strategis sing ditindakake Sharjah ing pirang-pirang bidang sing nglengkapi citra Emirat.

Sharjah wis sukses ngatur lan dadi tuan rumah Kejuaraan Dunia Grand Prix UIM F1H20 udakara rong dasawarsa, kanthi mandhiri ing peta olahraga global. Tim Formula 1 Sharjah minangka bagean penting saka rencana ambisi Emirat kanggo ngembangake macem-macem olahraga ing Sharjah, uga nggunakake kegiatan kasebut kanggo nampilake potensi pariwisata Sharjah lan Emirat minangka tujuan budaya lan turis sing unik, ujare.

Ketua SCTDA ujar manawa rencana pemasaran lan promosi lagi dikembangake kanthi kemitraan karo panitia lan promotor Kejuaraan Dunia Formula 1 minangka bagean saka upaya kasebut. Organisasi kejuaraan Formula 1 ing kutha-kutha utama ing saindenging jagad bakal nambah profil Sharjah ing peta pariwisata global, ujare.

Al Midfa nambahake manawa tambahan portofolio olahraga Sharjah iki bakal nyedhiyakake tujuan Otoritas babagan promosi Emirat minangka tujuan wisata lan budaya sing beda-beda.

Nicola St. Germano

Kanggo bagean kasebut, Nicola St. Germano, promotor balap kapal motor Formula 1, ujar manawa pembentukan Tim Perahu Cepet Sharjah lan pengumuman rencana kanggo melu turnamen Kejuaraan Dunia taun iki minangka langkah wani saka Emirat, sing wis duwe pengalaman akeh ing ngatur kejuaraan internasional lan acara kasebut.

Germano muji SIMSC amarga nggabungake tim profesional profesional sing berpengalaman sing bakal nguntungake macem-macem proyek Klub babagan latihan kader nasional. Klub bakal nemtokake target sing bakal ngluwihi partisipasi ing turnamen kasebut mung kanggo nyiapake generasi profesional anyar miturut standar profesional sing paling dhuwur.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.