Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mecah Monako News Resorts Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Transformasi Ikonik Hotel de Paris Monte-Carlo

MCS
MCS
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Hôtel de Paris Monte-Carlo ing tengah-tengah taman bermain Monaco sing misuwur lan misuwur ing jagad iki didegake ing taun 1864, dadi hotel modern, sapotong-sepotong lan patang taun suwene, tanpa nutup lawang.

Sejarah hotel wiwit mbiyen. Hôtel de Paris lan "Monte-Carlo ”(sawijining distrik anyar Monako…) sejatine dadi idham-idhamé Charles III, Pangeran sing mrentah wiwit taun 1856 nganti tilar donya ing taun 1889. Dheweke milih wong Prancis, Francois Blanc, sing wis sukses nggawe konsep 'resor' pertama ing Bad Homburg - Jerman.

Monaco uga misuwur minangka Formula 1 Grand Prix, uga negara sing dadi perintis teknologi terbarukan lan teknologi bersih kaya sing diconto dening Monaco e-Grand Prix, Pusat Kongres Grimaldi Forum sing duwe tanggung jawab, Monte-Carlo e-Rally utawa konservasi kelautan "Monaco Blue Initiative", dirawuhi saben taun dening para ahli manajemen segara lan konservasi saka agensi PBB lan liya-liyane.

Alasan stomping elit internasional sing disenengi, nanging uga efisiensi lan keberlanjutan sing kuwat, Monaco minangka papan sing bisa ditindakake. Prestasi paling anyar ing Principality pancen apik tenan Renovasi Euro 270 yuta ing Hôtel de Paris, hotel sing dibangun Pangeran Charles III dadi paling mewah ing jagad iki.

Modernisasi sing rumit saka hotel ikonik iki diwiwiti ing 2014, kanthi visi kanggo nyebutake lan luwih netepake impiane pangadeg François Blanc babagan "hotel sing ngluwihi kabeh perkara", mula legenda kasebut tetep diwiwiti ing abad kaping 21.

Dekonstruksi parsial, rekonstruksi, harmoni ruang, desain area anyar, nggawe suite eksklusif lan evolusi gastronomi; transformasi Hôtel de Paris Monte-Carlo dipasrahake marang arsitek Richard Martinet lan Gabriel Viora, sing nyedhiyakake awake dhewe kanggo ningkatake lan njaga semangat bangunan sing tetep abadi. 

Hôtel de Paris Monte-Carlo saiki duwe 207 kamar, 60% suite lan kalebu loro suite sing paling luar biasa ing Riviera, Suite Putri Rahmat lan Suite Pangeran Rainier III

Wiwit taun 1863, Monte-Carlo Société des Bains de Mer wis nawakake Art of Living sing unik, sawijining resor sing paling apik kanthi papat kasino, kalebu Casino de Monte-Carlo sing prestisius, papat hotel (Hôtel de Paris Monte- Carlo, Hôtel Hermitage Monte-Carlo, Pantai Monte-Carlo, Monte-Carlo Bay Hotel & Resort), spa Thermes Marins Monte-Carlo, khusus kanggo kesehatan kesejahteraan lan pencegahan, 30 restoran kalebu lima sing duwe pitung lintang Pandhuan Michelin .

Pusat hiburan wengi, Grup nawakake pilihan acara sing luar biasa, kalebu Festival Musim Panas Sporting Monte-Carlo lan Festival Jazz Monte-Carlo. Ing pungkasan taun 2018, Monte-Carlo Société des Bains de Mer ngrampungake karya transformasi patang taun kanggo Hôtel de Paris Monte-Carlo lan nggawe kabupaten anyar ing sekitar Place du Casino, One Monte-Carlo, kanthi akomodasi mewah , toko, restoran lan pusat konferensi. Visi Groupe Monte-Carlo Société des Bains de Mer kanggo taun 2020 yaiku supaya Monte-Carlo dadi pengalaman paling eksklusif ing Eropa.

Liyane babagan Monako: https://www.eturbonews.com/monaco-news

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.