Airlines Airport Breaking News Korea Lor Warta Breaking Travel Kuliner News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Udara Korea: Ora ono kacang

Pilih basa sampeyan
nopeanuts
nopeanuts
ditulis dening editor

Korean Air njupuk keputusan kanggo mbusak kacang saka panganan sing ditawakake sawise kedadeyan 2 sing kedadeyan bocah enom sing dijupuk pesawat saka pesawat KE621 menyang Manila saka Bandara Incheon amarga alergi kacang.

Korean Air wis tumindak iki kanggo njaga kesehatan lan safety para penumpang sing alergi marang kacang. Minangka langkah pertama, maskapai kasebut ngganti produk kacang panggang madu karo cemilan liyane, kayata krupuk.

Kajaba iku, sajrone sawetara minggu sabanjure, Korean Air bakal mbusak panganan sing ngemot bahan kacang saka panganan sing lagi ditindakake.

Maskapai kasebut ditemtokake kanggo nyedhiyakake lingkungan sing aman kanggo kabeh penumpang lan nyegah kasus sing padha ing mangsa ngarep.

"Keputusan kanggo mungkasi produk kacang lan bahan kacang minangka langkah keamanan minimal kanggo penumpang alergi kacang," ujare juru bicara Air Korea.

Alergi kacang muncul minangka masalah kritis ing industri penerbangan, lan sawetara operator global utama mandheg nawakake produk kacang ing pesawat.

Luwih lengkap informasi lan tips lelungan kasedhiya ing homepage Korean Air kanggo penumpang sing alergi kacang.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.