Warta Breaking Travel Berita Breaking Brunei Plancongan Bisnis angkara Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Investments LGBTQ News Pariwisata News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Pati kanggo tamu gay ing Beverly Hills Hotel utawa Hotel Bel ‑ Air? Koleksi Dorchester ngetokake pernyataan

dorchester
dorchester
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Beverly Hills Hotel lan Hotel Bel-Air minangka bagean saka Dorchester Collection klompok lan akomodasi bintang 5 mewah ing Beverly Hills, 2 km saka Hollywood Kulon, sing dikenal dadi Kutha Gayest ing Amerika.

Sultan ngontrol klompok hotel Dorchester Collection, pamilik Beverly Hills Hotel lan Hotel Bel ‑ Air. Iki amarga Sultan ngontrol Badan Investasi Brunei (SWF). Sultan sengit marang kaum gay pati.

Sultan Hassanai Bolkiah minangka kepala Negara Brunei lan uga salah sawijining wong paling sugih ing bumi. Dheweke cukup kuat kanggo ngetrapake kekarepane masarakat LGBT. Watu LGBT dibunuh nganti mati ing Brunei minangka ukum ing dina sesuk.

The Badan Investasi Brunei (BIA) minangka perusahaan duweke pamrentah sing nglaporake menyang Menteri Keuangan Pamrentah Brunei. Didirikan ing taun 1983, kantor-kantor kasebut dununge ana ing Bandar Seri Begawan ing Kementerian Keuangan.

Dhasar kalebu dana dana kekayaan sing paling ndhelik. Iki diadegake ing taun 1983, nalika kesultanan njupuk alih kegiatan investasi saka mantan master kolonial, Inggris. BIA investasi dana cadangan umum pemerintah, dhuwit sing ditransfer miturut dhawuhe sultan. Sanajan dana kasebut minangka entitas pamrentah, garis antara finansial lan kulawarga kerajaan tetep ora jelas, saengga investasi kasebut angel dilacak.

George Timothy Clooney lan Elton John lan akeh lintang liyane ora lagi nginep ing hotel sing dioperasikake Dorchester Collection amarga ana standar dobel sing mbebayani ing Amerika Serikat.

"Kode Dorchester Collection negesake kesetaraan, rasa hormat, lan integritas ing kabeh bidang operasi, lan ngurmati masarakat lan macem-macem budaya ing para tamu lan karyawanGawan lan maneka warna tetep dadi kapercayan utama kaya wlan ora ngidinke bentuk diskriminasi. "

Iki minangka pratelan sing ditampa dina iki dening Brittany Williams, direktur Komunikasi kanggo loro hotel kasebut duwe standar dobel ing kene.

Miturut Ms. Williams, kode iki ditrapake kanggo Dorchester Collection, lan kabeh karyawan sing pengin kerja ing klompok hotel kudu mlebu kode iki. Ms. Williams nerangake Dorchester Collection diduweni dening Dorchester Group.

Nanging, miturut artikel ing Travel Weekly wiwit taun 2006, jeneng Dorchester Group pancen diganti dadi Dorchester Collection. Yen iki ana Dorchester Collection lan kalorone Hotel Beverly Hill duweke langsung Badan Investasi Brunei.

Sawetara aset manca utama BIA kalebu Koleksi Dorchester, yaiku portofolio hotel mewah sing didegake ing taun 1996; dhuwit 10% ing Paterson Securities of Australia, lan Bahagia Investment Corporation (Malaysia), urusan karo real estate.

Portofolio investasi BIA, kajaba investasi ing Brunei, kalebu macem-macem investasi obligasi, ekuitas, mata uang, emas, lan real estate. Nduwe investasi akeh ing Amerika Serikat.

Investor Brunei tuku The Dorchester ing Park Lane ing London taun 1985 kanthi rega US $ 50 yuta lan ing taun 1996 BIA nggawe Dorchester Collection, sawijining konglomerat hotel mewah ing UK, AS, Prancis, lan Italia sing kalebu. BIA duwe The Beverly Hills Hotel ing Los Angeles sing dituku udakara $ 185 yuta ing taun 1987 uga Hotel Grand Hyatt Singapura. BIA duwe dhuwit 10% ing Paterson Securities of Australia, lan Bahagia Investment Corporation of Malaysia, sing urusan karo real estate.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.