Warta Breaking Travel Berita Breaking Brunei Warta Breaking Hawaii LGBTQ News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Departemen Luar Negeri AS ngandhakake marang turis Brunei aman, kajaba mati amarga dibenturi watu

bruneilogo
bruneilogo
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Departemen Luar Negeri AS ngandhani para pelancong Amerika, Brunei minangka salah sawijining negara paling aman ing donya sing bakal dikunjungi. Brunei luwih aman tinimbang Bahama, Jerman utawa Indonesia, lan Turki luwih aman.

Kedutaan Besar AS negesake: Hukuman pidana kanggo sawetara pelanggaran luwih abot tinimbang ing Amerika Serikat. Iki minangka pratelan sing jelas lan mblusukake: Nalika lelungan menyang Brunei, Departemen Luar Negeri pengin para lelungan maca liwat a Dokumen kaca 1767 diwenehake dening pamrentah Brunei sing njlentrehake kabeh rincian babagan KUHP Syariah. Undhang-undhang iki bakal dileksanakake ing tanggal 3 April 2019. Ora preduli Departemen Luar Negeri ngandhani Warga AS, negara kasebut tetep "ora ana ancaman" kanggo level siji. tujuan pengunjung.

Kedutaan Besar AS ora ngandhani turis Amerika, manawa Brunei sejatine ready kanggo watu plancongan Amerika mati yen dheweke kalebu bagean saka komunitas LGBT? Apa iki bagean saka paukuman sing luwih abot amarga tindak pidana orientasi seksual?

Situs web kedutaan negesake:

  • Wong sing dudu Muslim bisa dicekel amarga khalwat (cedhak karo jinis kelamin) miturut Undhang-undhang Pidana Sharia yen partai sing dituduh liyane Islam. Khalwat bisa uga kalebu kegiyatan wiwit nyekel tangan utawa nampilake rasa tresna umum marang kegiyatan seksual. Warga AS uga tundhuk marang ukum khalwat.
  • Hubungan ekstramital antara wong Islam lan non-Muslim bisa uga dianggep minangka tindak pidana ing Brunei.

eTurboNews takon Departemen Luar Negeri lan nampa wangsulan iki:

Departemen Luar Negeri AS ora duwe tanggung jawab luwih gedhe tinimbang keamanan lan keamanan warga AS ing jaban rangkah. Kita setya nyedhiyakake warga AS informasi sing jelas, tepat waktu, lan bisa dipercaya babagan saben negara ing saindenging jagad supaya bisa njupuk keputusan lelungan kanthi tepat. Kita rutin nganyari Penasihat Perjalanan lan informasi khusus negara kanggo kabeh negara adhedhasar tinjauan lengkap babagan kabeh informasi keamanan sing kasedhiya lan pangembangan sing lagi ditindakake. Paling ora, kita maneh Penasihat Perjalanan Tingkat 1 lan 2 saben 12 wulan, lan Penasihat Perjalanan 3 lan 4 saben nem wulan. Kita uga mriksa lan nganyarake Penasihat Perjalanan lan informasi khusus negara miturut kabutuhan, adhedhasar ngembangake informasi keamanan lan keamanan.

Ing tanggal 29 Maret Departemen Luar Negeri ngetokake paragraf ing ngisor iki ltinta saka kaca kategorine Brunei minangka negara aman:

"Pamrentah Negara Brunei Darussalam bakal miwiti implementasi lengkap saka KUHP Syariah (SPC) tanggal 3 April 2019. SPC lengkap ngenalake tata cara ukuman lan ukuman anyar, kalebu, kanggo pelanggaran tartamtu lan ing kahanan bukti tartamtu, amputasi tangan utawa sikil lan mati kanthi watu. SPC ditrapake ora preduli babagan agama utawa kabangsaan saka individu, sanajan sawetara bagean saka ukum kasebut bisa ditrapake khusus kanggo wong Islam. Kode pidana sipil lan pengadilan sipil sing ana ing Brunei bakal terus dienggo bareng karo SPC lan Pengadilan Syariah. ”

Scott Foster, presiden LGBT Hawaii ngandika eTurboNews:

"Tanggepan Departemen Luar Negeri AS ngina lan ndadekake bebaya wong plancongan LGBT. Sampeyan kudu dadi kewajiban supaya pamrentah AS nglindhungi wong Amerika lan ora nyebabake dheweke cilaka.
Pati amarga dibenturi watu kanggo para lelungan LGBT kudu katon siyaga ing kaca Departemen Luar Negeri Brunei lan ora didhelikake ing dokumen 1767. Departemen Luar Negeri ora ngandhani bebaya iki kanggo para wisatawan LGBT.
Amerika Serikat kudu langsung ngetokake peringatan lelungan kanggo nglindhungi para turis lan warga LGBT kita. Tingkat peringatan kanggo Brunei kudu diangkat dadi 4, tegese "ORA PELAJARAN, utawa minimal nganti level 3:" Coba maneh Lelungan. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.