Airlines Airport Breaking News Walanda Breaking News Korea Lor Breaking News Portugal Warta Breaking Travel Breaking News US News transportasi News Wire Plancongan Warta Breaking UK

Bandara Boston-Logan: Rute internasional anyar

Pilih basa sampeyan
boston-logan
boston-logan
ditulis dening editor

24 jam pungkasan nggawa 2 penerbangan internasional anyar menyang Bandara Internasional Boston Logan, berkat mitra usaha patungan Delta KLM lan Virgin Atlantik - minangka panggung tuwuh kanggo ngembangake taun kanggo Delta ing Timur Laut.

Delta Air Lines lan mitra KLM, Virgin Atlantic, lan Korean Air bakal nawakake nganti 149 saben dina saben dinane luwih saka 50 tujuan saka Bandara Boston-Logan ing taun 2019, paningkatan meh 30 keberangkatan saben dina dibandhingake karo 2018. Rute anyar kalebu Amsterdam, London-Heathrow, Lisbon, Edinburgh, lan Seoul.

KLM - Amsterdam

Ing tanggal 31 Maret, KLM wiwit mabur ing antarane Boston lan Amsterdam, nambahake rong penerbangan saben dina menyang Amsterdam sing wis dioperasikake ing Bandara Logan dening Delta. CEO KLM Pieter Elbers gabung karo pejabat saka Massport, pimpinan Delta, pelanggan lan karyawan ing bandara kasebut kanthi upacara motong pita sadurunge penerbangan metu ing Atlantik.

Virgin Atlantic - London-Heathrow

Lan ing tanggal 1 April, Virgin Atlantic ngluncurake layanan awan saka Boston menyang London-Heathrow - mangkat esuk sing bakal ngasilake produktivitas dina kerja kanggo para plancong bisnis London. Virgin lan Delta saiki nawakake telung penerbangan saben dina menyang Bandara Heathrow saka Boston.

Delta - Lisbon lan Edinburgh

Mengko musim semi iki, Delta bakal miwiti layanan Boston mangsan dhewe menyang Lisbon lan Edinburgh, ngrampungake tujuan internasional sing anyar saiki sing bisa diakses langsung karo pelanggan Boston. Liwat musim iki lan musim panas nganti tekan Dublin, dening Mei Delta lan mitra bakal nawakake kursi internasional paling akeh saka Boston kanthi penerbangan nganti 19 tujuan internasional - luwih saka sadurunge.

Air Korea - Seoul-Incheon

Mitra kaping telu, Korean Air, bakal miwiti layanan anyar ing Boston tanggal 12 April, nalika miwiti penerbangan nonstop menyang Seoul, salah sawijining tambahan kaping pisanan kanggo jaringan transparansi patungan kasebut wiwit Delta lan Korean Air ngluncurake kemitraan ing Mei pungkasan.

Terbang ing Boston sing anyar iki diwiwiti nalika Delta terus nguatake jabatane minangka maskapai utama ing kutha kasebut lan nambah investasi ing Bandara Logan lan ing komunitas Boston sing luwih gedhe. Secara sakabèhé, maskapai lan mitra kasebut bakal nawakake nganti 149 keberangkatan saben dinane menyang luwih saka 50 tujuan saka Logan ing taun 2019, tambah meh 30 keberangkatan saben dina dibandhingake karo 2018.

Delta wis tikel kaping pindho saben dinane metu saka Boston wiwit taun 2013 lan taun iki bakal ngawula patang tujuan domestik - Cleveland, Chicago, Washington-Reagan, lan Newark-Liberty - uga nambah frekuensi ing pitung pasar domestik utama liyane. Secara sakabèhé, maskapai lan mitra kasebut bakal nawakake nganti 149 keberangkatan saben dinane menyang luwih saka 50 tujuan saka Logan ing taun 2019, tambah meh 30 keberangkatan saben dina dibandhingake karo 2018.

Saliyane tuwuhing jaringan Delta, maskapai kasebut uga nandur modal ing Boston kanthi cara liya. Kanthi kemitraan Massport, Delta ngrencanakake bakal operasi ing kabeh gerbang ing Terminal A Logan ing kuartal kaping telu taun 2019, nambah jejak bandara kanthi limang gerbang. Delta uga ngrencanakake ing taun 2020 ekspansi salah sawijining Klub Delta Sky, kalebu udan anyar, papan paningkatan lan area panganan lan omben-omben sing dipikirake maneh.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.