Ngeculake Warta Mesir Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Industri Rapat rapat News Pengumuman Pers Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pengunjung Timur Tengah ing Mesir nambah 50% ing taun 2022, ujare laporan ATM

atm-tengah-timur
atm-tengah-timur
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kedatangan saka Timur Tengah menyang Mesir diarep-arep bakal nambah 50% saka 1.49 yuta ing taun 2018 dadi 2.23 yuta ing taun 2022 kanthi pengunjung saka Arab Saudi sing nyebabake pertumbuhan iki, miturut data sing diterbitake sadurunge Pasar Plancongan Arab 2019, sing kedadeyan ing Dubai World Trade Center wiwit 28 April - 1 Mei 2019.

Nalika para rawuh saka Eropa dijangka dadi kontributor paling gedhe saben dhaerah, mundhak saka 6.2 yuta ing taun 2018 dadi 9.1 yuta turis ing taun 2022, riset paling anyar saka Colliers International ngandhakake yen tekane saka Timur Tengah sejatine bakal nyekseni Tingkat Pertumbuhan Tahunan Senyawa paling dhuwur (CAGR) ing 11%.

Danielle Curtis, Direktur Pameran ME, Pasar Perjalanan Arab, ujar: "Sajrone 12 wulan kepungkur, industri pariwisata Mesir wis nyekseni pertumbuhan sing sehat lan stabil, kanthi tekane 14.5% saka 8.3 yuta ing taun 2017 dadi 9.5 yuta ing taun 2018. Pertumbuhan dipicu dening Pound Mesir sing luwih murah lan insentif pamrentah kanggo maskapai charter sing ngoperasikake penerbangan internasional.

"Kajaba iku, kita nyekseni pertumbuhan iki ing ATM kanthi jumlah pamiarsa saka Mesir sing nambah 16% YoY."

Mupangat kebangkitan para turis iki minangka sawetara perusahaan turis sing misuwur ing Mesir kalebu Dana Tours, Nicolas Tours lan Standard Tours sing bakal tampil ing ATM 2019 - lan mesthi Papan Promosi Pariwisata Mesir sing uga bakal duwe kehadiran utama.

Investasi modal pariwisata Mesir diramal tekan US $ 4.2 milyar (EGP 75bn) ing taun 2019, nganti 25 persen ing taun 2018, nalika negara kasebut ngupayakake terus maju kanthi plancongan lelungan plancongan lan pertumbuhan PDB.

Data saka Colliers ngumumake manawa total pendapatan pariwisata Mesir bakal nambah ing CAGR 16.5% ing antarane taun 2018 lan 2022 - ngungkuli segmen bisnis. Sajrone 2017 lan 2018, bathi luang yaiku US $ 13.79billion (EGP 239bn) lan US $ 16.67billion (EGP 289bn), dene bisnis gunggunge US $ 1.93billion (EGP 33.5bn) lan US $ 2.36billion (EGP 41bn) wektu sing padha.

"Pendapatan umume sing digawe dening segmen hiburan ing 2018 nuduhake 87% saka total belanja pariwisata lan kita ngarepake tuwuhing iki terus dadi serangkaian atraksi lan investasi sektor swasta lan swasta anyar - kalebu pembangunan bandara anyar lan hotel mewah anyar resort ing tujuan Laut Merah Sharm El Sheikh lan Hurghada, "ujare Curtis.

Mesir duwe macem-macem macem-macem pasar sumber - nyuda resiko dadi luwih gumantung ing sawijining pasar tartamtu. Jerman, Rusia, Inggris lan Italia minangka papat pasar utama ing Mesir, kanthi peralatan pertama lan pungkasan - kalebu 29% ing taun 2018 - lan nuduhake pertumbuhan CAGR paling dhuwur yaiku 11%.

Inggris, sing nyathet mung 4% wong sing teka ing antarane 2017 nganti 2018, wis tradhisional dadi pasar sumber utama sing wis suwe kanggo resor Laut Merah Sharm El Sheikh. Nanging, larangan kanggo penerbangan langsung sing terus ana ing antarane rong tujuan kasebut nyebabake jumlah pengunjung bisa nyuda.

Curtis nambahake: "Muga-muga bisa diterusake maneh penerbangan Serbia menyang Sharm El Sheikh sawise nem taun absen lan mlebu penerbangan Turkish Airlines saben dina saka Moskow menyang Laut Merah liwat Istanbul, bakal miwiti penerbangan langsung antarane Inggris lan Mesir, lan mesthi Rusia lan Mesir. ”

ATM, sing dianggep profesional industri minangka barometer kanggo sektor pariwisata Wétan Tengah lan Afrika Lor, nyambut tamu luwih saka 39,000 wong ing acara kasebut ing taun 2018, nampilake pameran paling gedhe ing sejarah pertunjukan kasebut, kanthi hotel sing kalebu 20% area jubin.

Anyar kanggo pertunjukan taun iki bakal diluncurake Minggu Plancongan Arab, merek payung sing kalebu papat pameran co-located kalebu ATM 2019, ILTM Arab, Sambungake Timur Tengah, India & Afrika - forum pangembangan rute anyar lan acara sing dipimpin konsumen anyar Toko Liburan ATM. Minggu Wisata Arab bakal ditindakake ing Dubai World Trade Center wiwit 27 April - 1 Mei 2019.

Babagan Pasar Plancongan Arab (ATM)

Pasar Plancongan Arab minangka acara plancongan lan turis internasional utama ing Timur Tengah kanggo para profesional turisme mlebu lan metu. ATM 2018 narik kawigaten meh 40,000 profesional industri, kanthi perwakilan saka 141 negara sajrone patang dina. Edisi kaping 25 ATM nampilake luwih saka 2,500 perusahaan sing pamer ing 12 aula ing Dubai World Trade Center. Pasar Plancongan Arab 2019 bakal ditindakake ing Dubai wiwit dina Minggu, 28th April nganti Rebo, 1st Mei 2019. Kanggo ngerteni luwih lengkap, bukak: www.arabiantravelmarket.wtm.com.

Babagan Minggu Plancongan Arab

Minggu Plancongan Arab minangka merek payung sing kalebu papat pameran sing kalebu ing Arab Travel Market lan ILTM Arabia uga CONNECT Timur Tengah, India lan Afrika - forum pangembangan rute anyar sing diluncurake taun iki lan acara konsumen pertama ATM - ATM Holiday Shopper. Nyedhiyakake fokus anyar kanggo sektor wisata lan pariwisata Timur Tengah - ing sangisore atap sajrone seminggu - Minggu Perjalanan Arab sing wiwitan bakal dileksanakake ing Pusat Dagangan Dunia Dubai wiwit Sabtu 27th April - Rebo 1st Mei 2019. Kanggo informasi luwih lengkap, kunjungi: arabiantravelweek.com

Babagan Sambungake

Sambungake Forum Pengembangan Rute nyedhiyakake total pengalaman jaringan, nggabungake bandara, maskapai lan panyedhiya penerbangan ing format sing nawakake rapat resmi sing wis diatur siji, nggawe seminar industri bebarengan karo kesempatan sosial kanggo nggabungake hubungan karo klien sing ana lan melu karo sing anyar sing siji Digawe lan diatur dening The Airport Agency-France, CONNECT saiki umure dadi 16 taunth taun lan bakal narik luwih saka 650 peserta ing wulan Juni 2019 ing acara unggulan sing ditindakake ing Cagliari, Sardinia. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak: www.kiringan-aviation.com

Peresmian Sambungake Timur Tengah, India & Afrika acara kasebut bakal dadi forum jaringan pisanan lan siji ing Timur Tengah. Dumunung ing Dubai kanthi becik kanggo ngatasi pasar penerbangan sing maju ing Timur Tengah, bakal nggabungake industri penerbangan lan industri pariwisata sing dadi tulang punggung lan katalis pangembangan ekonomi. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak: www.kringan-aviasi.com/2019-meia/

Babagan ATM Holiday Shopper

Toko Liburan ATM minangka acara plancongan anyar kanggo para konsumen sing nawakake diskon lan penawaran wisata lan plancongan paling apik ditambah kasempatan kanggo sinau babagan macem-macem tujuan lan kegiatan sing lagi ditemokake lan tujuan saka tujuan ing saindenging jagad. Acara peresmian kasebut bakal ditindakake ing Aula 1 Pusat Dagangan Dunia Dubai ing dina Setu, 27th April 2019 saka jam 12:00 - 20:00. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak: www.atmholidayshopper.com

Babagan ILTM Arab

Pasar Plancongan Mewah Internasional Arab minangka acara eksklusif kanggo sing kepengin narik kawigaten para pelancong HNW saka Timur Tengah menyang tujuan sing dituju. Bali kanggo taun katelu, ILTM bakal ngidini para pemasok kemewahan internasional lan pembeli kemewahan utama bisa nyambung liwat janjian lan jadwal jaringan sing wis dijadwalake siji. ILTM bakal dilaksanakake dina Minggu 28th 29 April lan Senen XNUMXth April 2019. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak: www.iltm.com/arabia/

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.