Breaking News Vietnam budaya Industri Hospitality Investments News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Nginep ing Marriott kanthi apik

Marriott: Hasil Q2 2020 kanthi dramatik kena pengaruh pandemi COVID-19
Marriott: Hasil Q2 2020 kanthi dramatik kena pengaruh pandemi COVID-19
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Proyek dening Marriott iki bakal nambah cedhak 4,200 unit omah lan offictel ing Vietnam, sing dipanggon kanggo memenuhi permintaan tambah akeh tawaran gaya urip premium sing beda.

Print Friendly, PDF & Email

 Dina iki Marriott International, Inc. ngumumake perjanjian tonggak sejarah karo perusahaan real estate sing berbasis ing Vietnam, Masterise Homes kanggo nggawe proyek perumahan lan pejabat kanthi merek dual ing Kota Ho Chi Minh. Miturut Konsultasi Pembangunan Internasional Savills, perjanjian kasebut minangka proyek perumahan bermerek paling gedhe sing diumumake nganti saiki ing saindenging jagad, kanthi cedhak karo 4,200 unit omah lan pejabat. Proyek kasebut diantisipasi kalebu unit merek saka rong merek Marriott International - JW Marriott lan Marriott Hotels. Diarepake bakal dibukak ing pungkasan taun 2024, proyek kasebut bakal dadi bagean penting saka kompleks panggunaan campuran sing dijadwalake kanggo nyakup perumahan, kantor lan unit komersial.

"Kita seneng bisa kerja bareng Masterise Homes kanggo ngenalake penawaran premium kanggo para pemilik omah ing Vietnam sing golek opsi sing ana gandhengane karo merek sing dihormati sacara global," ujare Paul Foskey, Chief Development Officer, Asia Pacific kanggo Marriott International. "Penandatanganan kasebut negesake daya tarik kuat babagan segmen residensi merek, utamane ing wilayah Asia Pasifik." 

Dumunung ing tengah-tengah Kota Ho Chi Minh, proyek dual-brand kasebut diarepake bakal nyedhiyakake unit perumahan lan pejabat Marriott kanthi ruang sing canggih kanggo menehi inspirasi kanggo warga lan unit perumahan lan pejabat JW Marriott sing dirancang kanggo eling lan nuwuhake kekarepan karo wong sing dikasihi. Saben mundur pribadi bakal nawakake akses menyang macem-macem fasilitas kalebu fasilitas kaya hotel lan layanan sing dikarepake. Unit officetel diarepake dirancang kanthi cara sing padha karo unit omah. Pejabat duwe mupangat kanggo fungsi ganda saka komponen komersial uga komponen omah. 

"Masterise Homes wis ngembangake properti sing misuwur ing Vietnam luwih saka 13 taun lan negesake jabatane minangka pimpinan industri kanthi fokus nggawe ekosistem real estate kanthi standar internasional utama," ujare Jason Turnbull, Wakil Direktur Utama lan Kepala Pegawai Keuangan kanggo Masterise Homes. "Komitmen Marriott International kanggo keunggulan operasional bakal nuwuhake standar kelas dunia kanggo warga proyek anyar sing dinamis iki."

Owahi gaya urip nyebabake akeh minat ing komunitas panggunaan campuran sing gampang ngakses fasilitas lan layanan sing dikarepake. Pendhudhuk kanthi merek nggawa prestise lan layanan kaya hotel kanggo ningkatake gaya urip lan rekreasi kabeh ana ing siji atap.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.