Airlines Airport Breaking News Ghana Warta Breaking Travel Breaking News US News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Ora mandheg antara Washington Dulles lan Acrra, Ghana tuwuh ing SAA

Pilih basa sampeyan
napas kidul-afrika
napas kidul-afrika
ditulis dening editor

Wiwit dina iki, South Africa Airways (SAA) duwe nambah frekuensi ing penerbangan nonstop antara Washington, Bandara Internasional DC-Dulles lan Bandara Internasional Kotoka ing Accra nganti 5 dina seminggu.

SAA mung nawakake penerbangan nonstop antara Washington DC lan Ghana lan nawakake lelungan sing cocog menyang lan saka luwih saka 100 kutha ing saindenging AS lan Kanada liwat mitra Star Alliance, United Airlines liwat Washington, DC- Dulles.

Penerbangan Afrika Selatan Airways menyang Accra saiki beroperasi 5 dina seminggu kanthi layanan terus menyang Johannesburg, Afrika Selatan, operasi dina Senen, Selasa, Rebo, Kamis, lan Setu. Tambah penerbangan SAA ing rute kasebut uga bakal ndhukung kemitraan karo Africa World Airlines kanthi menehi sambungan lancar antarane Accra lan tujuan tambahan ing Afrika Kulon kalebu; Lagos lan Abuja, Nigeria; Monrovia, Liberia lan Freetown, Sierra Leone. Kajaba iku, SAA bakal terus ngoperasikake penerbangan antarane Washington DC-Dulles lan Dakar, Senegal lan terus menyang Johannesburg, rong dina saben minggu.

Penerbangan SAA antarane Washington-Dulles lan Accra bakal dioperasikake nganggo pesawat Airbus A330-300 lan pesawat Airbus A330-200. A330-300 nduweni 46 kasur 180 ° flat rata kanthi akses langsung ing saben kursi Kelas Bisnis Premium lan 203 kursi ing Kelas Ekonomi. A330- 200 nawakake 36 kasur lengkap ing Kelas Bisnis Premium lan 186 kursi ing Kelas Ekonomi. Pelanggan sing lelungan ing Kelas Bisnis Premium lan Kelas Ekonomi bakal duwe pilihan hiburan audio lan visual sing dikarepake, port daya kursi, panganan sing disiapake kanthi anyar, lan layanan bar gratis sing nyedhiyakake anggur ing Afrika Selatan.

Kanggo informasi, riko flysaa.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.