Airlines Airport Warta Breaking Travel Denmark Breaking News News transportasi News Wire Plancongan

Bandara Denmark nampani pambukaan basis Air Norwegia

bandara mabur
bandara mabur
ditulis dening editor

Bandara Billund ing Denmark negesake manawa maskapai murah Norwegia Air Shuttle ASA, umume lan umume diarani norwegian, mbukak pangkalan anyar ing bandara wingi, 1 April 2019.

Stasiun pangkalan anyar 186-kursi 737-800. Kanthi komitmen kasebut ing bandara, Norwegia bakal mbukak 8 tujuan anyar. Papat rute sing bakal diluncurake operator kasebut, yaiku Malaga (diluncurake 1 April), Palma de Mallorca (diluncurake 6 Mei), Ponta Delgada (7 Mei) lan Faro (11 Mei) bakal diterbitake minangka layanan sing dijadwalake, dene 4 ing ngisor iki tujuan Chania (5 Mei), Zante (6 Mei), Rhodes (10 Mei) lan Kos (16 Mei) bakal diterbitake kanggo jeneng Bravo Tours sing ana ing Denmark.

Operasi anyar Norwegia bakal nambah 14 keberangkatan ekstra minggon lan nyumbang luwih saka 5,200 kursi rong arah mingguan menyang pasar Billund musim panas iki.

Penerbangan sing dijadwalake menyang Malaga bakal dioperasikake kaping pindho saben dina Senin lan Jumuah, sadurunge nambah layanan kaping papat saben minggu wiwit 6 Mei nalika rotasi Rebo lan Minggu ditambahake. Layanan Palma de Mallorca bakal digunakake dina Senen lan Jumuah, nalika Faro ndeleng dina Setu lan Ponta Delgada diterbitake dina Selasa. Operasi kanggo Bravo Tours, Chania bakal ndeleng telung penerbangan mingguan ing dina Kemis, Jumuah lan Minggu, menehi opsi kanggo para tamu istirahat 7, 10, 11 lan 14 wengi ing Kreta, dene Zante (Senin), Kos (Kamis) lan Rhodes (Jum'at) kabeh bakal ndeleng layanan mingguan.

Norwegia, sing nggawa 36.97 yuta penumpang ing periode 12 wulan pungkasan tanggal 30 November 2018, wis diwiwiti wiwit Billund wiwit 2010. Saiki layanan bandara saka Oslo Gardermoen saben taun, maskapai iki uga ngoperasikake layanan musiman menyang Alicante lan Barcelona. Iki tegese ing 2019 wong Norwegia bakal mabur menyang 7 tujuan sing dijadwalake saka Billund, uga 4 tujuan kanggo Bravo Tours.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.