24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Oman Breaking News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Carlos Vogeler miwiti posisi utama ing Kementerian Pariwisata ing Oman

IMG-20190325-WA0006
IMG-20190325-WA0006
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Katon yen implementasi Strategi Pariwisata Nasional Oman ana ing tangan sing apik. Minggu kepungkur Carlos Vogeler miwiti kontrak rong taun karo Menteri Pariwisata Oman, ing saiki dheweke dadi tim sing bakal ndhukung Menteri Ahmed bin Nasser Al Mahrizi lan tim babagan implementasine.

Carlos Vogeler dianggep akeh pimpinan minangka salah sawijining eksekutif sing paling berpengaruh ing jagad wisata lan pariwisata nalika dadi direktur eksekutif UNWTO ing Sekretaris Jenderal Taleb Rifai. Bebarengan karo Duta Besar Korea Dho Young-shim, Pak Voegeler dadi calon Sekretaris Jenderal UNWTO ing taun 2017.

Pak Vogeler kerja bareng karo Organisasi Pariwisata Dunia suwene 9 taun. Dheweke diajeni tanggal 29 November 2017, ing Konferensi UNWTO tentang Pekerjaan lan Pertumbuhan Inklusif ing Teluk Montego dening Hon. Ed Bartlett, Menteri Pariwisata Jamaika.

Sadurunge Pak Carlos Vogeler gabung karo UNWTO ing taun 2005, dheweke dadi profesor ing Universitas "Rey Juan Carlos", Madrid, ing Dpt. Ilmu Ekonomi, dosen biasa ing Universitas Spanyol lan Internasional lan panulis macem-macem buku teks universitas, uga akeh artikel babagan struktur pariwisata internasional.

Pak Vogeler miwiti karir ing sektor swasta ing Pullmantur, salah sawijining Operator Tur Spanyol paling gedhe. Sajrone nembelas taun dilayani wiwit taun 1974 nganti 1990, dheweke dadi Wakil Direktur Utama lan ngenalake akeh inovasi, yaiku nggedhekake jumlah tujuan lan produk lan mbukak kantor anyar lan pasar anyar. Dheweke uga main peran aktif ing dewan direktur Asosiasi Agensi Perjalanan Spanyol lan ing UFTAA (Federasi Asosiasi Agen Perjalanan Bersatu), ing kana dadi ketua panitia transportasi dalan.

Saka 1991 nganti 2008, dheweke kerja ing macem-macem jabatan manajemen senior ing Group RCI, bagean saka Wyndham Worldwide, salah sawijining klompok perhotelan paling gedhe ing donya, sing dikutip ing Bursa Efek New York, ing kana dadi Managing Director for South-Western Europe, sing ngliputi Spanyol, Prancis, Portugal lan Benelux lan banjur dadi Wakil Presiden Strategi Akun Global & Hubungan Industri.

Dheweke dipilih dadi Ketua Anggota Afiliasi Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO) saka taun 2005 nganti 2008, sing makili Grup RCI. Wiwit taun 1997, dheweke dadi Wakil Presiden dewan Anggota Afiliasi lan Ketua Dewan Bisnis lan anggota Grup Strategis UNWTO.

Dheweke uga dadi anggota pendiri Asosiasi Ahli Pariwisata Spanyol (AECIT) lan dadi anggota Asosiasi Ahli Pariwisata Internasional (AIEST).

Nindakake pasinaon ing Kanada lan Spanyol, lulus ing Pariwisata Bisnis Pariwisata dening "Escuela Oficial de Turismo de Madrid" (saiki Universitas Rey Juan Carlos) lan pascasarjana saka Sekolah Bisnis IESE, Universitas Navarra - Spanyol.

Vogeler lair ing Venezuela saka ibu Spanyol lan bapakne Venezuelan-Jerman lan dadi warga negara Spanyol lan Venezuela.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.