Asosiasi Warta Warta Breaking Travel India Breaking News News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Asosiasi Operator Tur India nunjuk Chief Operating Officer sing anyar

Rahul-c
Rahul-c
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Ing langkah kanggo ngiyatake asosiasi, ing Asosiasi Operator Tur India (IATO) wis milih Chief Operating Officer (COO) kanggo nggedhekake ruang lingkup lan area operasi ing 1600 anggota.

Rahul Chakravarty wis diangkat dadi jabatan kasebut, njupuk tanggal 1 April. Dheweke duwe pengalaman akeh ing Federasi Perdagangan lan Perusahaan India (FICCI) ing kana ngrawat pariwisata suwene 15 taun.

Gour Kanjilal, sing dadi Direktur Eksekutif IATO sajrone 14 taun kepungkur, wis mundur, kanthi nyebutake umur lan pertimbangan liyane kanggo mangkat.

Ing rapat IATO dina 3 April, pimpinan, kalebu Pronab Sarkar, EM Najeeb, lan Rajesh Mudgal, memuji layanane Kanjilal sing sadurunge nate kerja ing Menteri Pariwisata ing India lan luar negeri.

Kepemimpinan IATO yakin manawa Rahul, kanthi pengalaman sing jembar, bakal mbantu organisasi supaya berkembang.

Rapat IATO saben wulan mbahas sawetara masalah liyane, kayata visa, macem-macem komite kanggo nambah asosiasi, lan luwih ngerti asosiasi ing negara lan luar negeri.

Mart travel ing wulan September ing Delhi uga bakal dipromosekake dening asosiasi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India