Breaking Malaysia News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Aloft Kuala Lumpur duwe GM anyar

Pilih basa sampeyan
Rubel-Miah_General-Manager_Aloft-Kuala-Lumpur-Sentral
Rubel-Miah_General-Manager_Aloft-Kuala-Lumpur-Sentral
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Aloft Kuala Lumpur Sentral nampani Rubel Miah, minangka General Manager sing mentas ditunjuk. Rubel gabung karo Hotel bintang 4 sassy kanthi pengalaman 15 taun ing industri perhotelan kanthi dhasar sing kuat kanggo ndorong kepuasan lan kesetiaan pelanggan.

Gelar Master ing Pemasaran Internasional lan Pengembangan Bisnis saka Universitas Evry ing Paris, Rubel, warga negara Prancis, miwiti karir ing keramahan minangka Sales Manager ing Novotel Peace Beijing, diikuti karo tugas telung taun kanthi merek Sofitel ing China sadurunge pindhah menyang Sofitel Saigon ing Vietnam minangka Direktur Penjualan & Pemasaran ing pundi piyambakipun ngginakaken kalih taun, reposisi hotel kasebut ing pasar kemewahan saderengipun gabung kaliyan tim pra-pembukaan Hotel Sheraton Chongqing ing South China bagean China.

Sawise sukses mbukak Sheraton Chongqing, Rubel gabung karo Sheraton Grande Sukhumvit, A Luxury Collection Hotel, ing Bangkok, ing taun 2012. Amarga dadi Direktur Sales & Marketing Hotel, Rubel terus unggul lan sukses nambah Hotel untung sing nyebabake janjian Hotel Manager ing Sheraton Grande Sukhumvit, ing kana njabat jabatan kasebut suwene telung taun, dadi petualangan paling anyar sadurunge pindhah menyang Malaysia.

Ing peran anyar ing Aloft Kuala Lumpur Sentral, Rubel Miah ngupayakake terus sukses ing Hotel kasebut lan dadi papan sing paling apik kanggo para pelancong perusahaan lan hiburan global.

Saliyane nyambut gawe, Rubel, bapak saka anak loro, uga setya marang kemanusiaan. Dheweke dadi Kepala Pramuka Kepala Sekolah nalika ngrampungake Gelar Magister ing pundi dheweke nemokake kerja kanggo golek dana lan ngewangi pengalaman wong sing paling sugeng. Dheweke terus semangat ing saindhenging karir, menang bab tanggung jawab Sosial Perusahaan Dewan Bisnis Marriott Thailand.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.