24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Kabar Breaking Malaysia News News Wire Plancongan

Marriott nduwe wawasan taun 2020 babagan ekspansi ing Asia

0a1a-73
0a1a-73
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Saka 15th Konferensi Investasi Hotel - Asia South, Marriott International dina iki ngumumake rencana ekspansi terus ing Asia-Pasifik kanthi visi taun 2020 - target agresif kanggo mbukak 1000 hotel ing pungkasan taun 2020. Visi iki uga bisa nyiptakake nganti 50,000 kesempatan kerja maneh kanggo wilayah kasebut. Ing taun 2019 wae, perusahaan ngarepake bakal nambah cedhak 100 hotel anyar utawa cedhak karo 20,000 kamar ing wilayah kasebut, kanthi sawetara debut merek ing AustraliaHong KongFilipinaNepal lan India. Portofolio Marriott International ing Asia Pacific saiki kalebu luwih saka 710 properti ing 23 negara lan wilayah, sing beroperasi ing sangisoré 23 saka 30 merek global perusahaan.

"Ambane lan ambane jejak Marriott International tegese kita bisa nawakake kesempatan para turis supaya bisa nemu luwih akeh tujuan, merek lan pengalaman, utamane liwat Marriott BonvoyTM, program lelungan utama industri, "jarene Craig S. Smith, Presiden lan Direktur Managing, Marriott International Asia Pacific.

"Pentinge ukurane awake dhewe yaiku komitmen kanggo ngirim pengalaman sing apik lan apik kanggo para tamu ing properti merek. Wisatawan ing jaman saiki nuntut pengalaman asli, pribadi lan transformatif, kanggo kerja utawa kanggo kesenengan, minangka cara kanggo nggedhekake cakrawala masing-masing lan entuk pemahaman sing luwih jero babagan jagad. Minangka perusahaan perhotelan terkemuka ing donya, ana ing DNA kanggo ngupayakake dadi bagean saka momen lan kenangan favorit para tamu. Kita darmabakti kanggo isih kari ing Marriott International Asia Pasifik perusahaan wisata favorit. ”

ChinaIndia lan Asia Kidul-Wétan minangka Pembalap Wutah Marriott International ing Wilayah kasebut

Marriott International dipanggonke kanthi kapitalisasi tren lelungan global ing ChinaIndia, Lan Indonesia, telu saka papat negara sing paling akeh pedunung ing donya.

China terus dadi driver pertumbuhan paling kuat kanggo Marriott International ing Asia Pacific, kanthi pipa luwih saka 300 hotel. Iki nyumbang luwih saka 50 persen pipa perusahaan ing Asia Pacific. Ing taun iki, Marriott International target mbukak luwih saka 30 hotel ing China, kalebu Hotel JW Marriott Marquis pisanan ing China, kamar 515 kasebut JW Marriott Marquis Hotel Shanghai Pudong nampilake 6 toko panganan lan omben-omben; lan Hotel Renaissance pisanan ing Fujian provinsi karo bukaan ngrancang saka Renaissance Xiamen Resort & Spa ing kuartal kaping papat 2019. Ing njaba daratan China, merek St. Regis bakal diwiwiti kanthi mbukak St. Regis Hong Kong dununge ing distrik Wanchai sing bersejarah.

Kanthi 100 anyarth Tonggak hotel Marriott International ngrayakake ing 2018, India terus dadi mesin pertumbuhan nomer loro nomer loro ing Asia Pacific kanthi luwih saka 50 properti ing pipa kasebut. Marriott ngarepake bakal tekan luwih saka 30,000 kamar sing dibukak India ing pungkasan 2023. Diwenehake India ekonomi sing kuat lan kelas menengah sing mundhak, negara kasebut terus nyedhiyakake peluang pertumbuhan sing apik, nyedhiyakake permintaan sing kuat kanggo merek layanan pilih lan pangembangan portofolio kelas atas lan mewah. Perusahaan ngarepake debut merek Tribusi Portofolio ing India, kanthi bukaan saka Port Muziris, Kochi, sawijining Hotel Portofolio Tribut dijadwalake kanggo kuartal kaping loro taun 2019.

Ing Forum Pariwisata ASEAN (Asosiasi Bangsa Asia Tenggara) pungkasan, Organisasi Pariwisata Nasional ASEAN ngumumake upaya kolektif kanggo inisiatif pemasaran kanggo menehi inspirasi lelungan menyang Asia Kidul-Wétan. Marriot International siyap-siyap nampani para wisatawan iki, kanthi luwih saka 140 hotel sing ditandatangani Asia Kidul-Wétan pipa, karo Indonesia tuwuhing utama, ngrampungake panjaluk plancongan lan pariwisata. Ing ing Filipina, perusahaan ngarepake luwih saka telung portofolio hotel ing taun 2023. Sheraton, merek paling global ing Marriott International, bubar debut ing negara kasebut kanthi mbukak Hotel Sheraton Manila. 

Marriott International terus semangat tuwuh ing wilayah Pasifik, kanthi 50 hotel diantisipasi bakal dibuka ing taun 2020. Australia kudu ndeleng sawetara debut merek ing taun-taun kepungkur, kalebu The Luxury Collection lan The Ritz-Carlton. Tasman, Hotel mewah mewah, ngarepake bakal mbukak ing Hobart ing pungkasan taun 2019, lan ruangan 205 kasebut The Ritz-Carlton Perth dijadwalake bakal dibukak ing wulan Juni 2019. Element Hotels, merek eco-sadar karo Marriott International, bakal diwiwiti Australia karo bukane Unsur Melbourne Richmond ing Q3 taun iki.

Marriott Internasional Nggoleki Tujuan Anyar ing Asia Pacific karo Marriott BonvoyTM

Awal taun iki, Marriott ngenalake Marriott BonvoyTM  - Program lelungan Marriott International ngganti Marriott Rewards®, The Ritz-Carlton Rewards®, lan Starwood Preferred Guest® (SPG). Kanthi Marriott BonvoyTM, para turis bisa ngrasakake perusahaan sing nembe dikenalake Asia Pacific situs nampilake konten pengalaman karo pangguna sing akeh lan menehi inspirasi kanggo petualangan sabanjure ing Asia Pacific. Perusahaan terus fokus ing nggawa hotel anyar menyang tujuan sing durung ditemtokake sing digoleki para tamu, kanthi pratelan pertama Marriott International Myanmar direncanakake kanggo taun 2020 kanthi dibukak Sheraton Yangon Hotel.

Nalika Perusahaan Ngembangake, Budaya Tetep dadi landasan Kanggo Sukses

Marriott International iku Asia Pacific visi bisa nyipta udakara 50,000 kesempatan kerja anyar ing Asia Pacificing pungkasan taun 2020. Perjalanan lan pariwisata nyedhiyakake kesempatan kanggo wong sing duwe pengalaman utawa sing anyar ing industri perhotelan. Riset dening Dewan Perjalanan lan Pariwisata Dunia (WTTC) negesake manawa 1 saka 5 lapangan kerja anyar sing digawe global bisa ditrapake kanggo lelungan lan pariwisata.

Nalika perusahaan terus berkembang, iki uga ateges ana kesempatan sing luwih akeh kanggo rekan-rekan kita kanggo ngembangake karier lan saengga bisa nambah rezeki. Iki minangka cara liya kanggo ngurus mitra saka Marriott International. Kanthi budaya sing menehi kekuwatan marang para mitra supaya bisa urip kanthi cara sing paling apik - wong sing dadi prioritas utama dadi perusahaan wiwit Marriott didegake luwih saka 90 taun kepungkur. Marriott nyipta bisnis kanggo ngurus kanca-kancane, sing uga ngurus para tamu. Perusahaan percaya manawa nggawe lingkungan sing beda-beda lan klebu ngiyatake budaya lan komunitas lan ndorong daya saing. Marriott International wis menang Aon Hewitt's pengusaha paling apik limang taun berturut-turut ing Asia Pacific.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.