Wisata sing Bisa Diakses Asosiasi Warta Warta Breaking Travel News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

VISIT FLORIDA ngluncurake hub lelungan aksesibilitas

florida
florida
ditulis dening editor

Ing upaya kanggo ningkataké Negara Sunshine minangka tujuan utama kanggo lelungan kabutuhan khusus, VISIT FLORIDA ngluncurake hub perjalanan sing nduweni macem-macem sumber kanggo para plancong kanthi kebutuhan khusus sing beda-beda. Pengunjung bisa kanthi gampang nemokake informasi babagan atraksi, pantai, taman, acara lan liya-liyane sing bisa diakses kanthi gampang.

Presiden lan CEO VISIT FLORIDA Dana Young ujar, "Florida misuwur amarga taman tema sing nyenengake, taman negara sing tenang lan pantai sing apik, nanging sing ora dingerteni para pengunjung yaiku akeh sing bisa ngakses para turis kanthi kebutuhan khusus. Kita pengin ngilangi stres amarga ora ngrancang plancongan Florida lan mesthekake manawa kabeh wong sing seneng lelungan ngerti Negara Sunshine minangka tujuan sing bisa dinikmati sapa wae sing bisa. "

Taman hiburan lan atraksi Florida nyedhiyakake layanan tamu sing ngemot informasi lan pitulung kalebu kursi roda, juru basa basa, piranti ngrungokake, lan liya-liyane. Plancongan cacat uga bisa ngrasakake seneng nunggang akeh kulo sing bisa diakses ing kursi roda.

Akeh pantai kelas Florida lan taman negara sing apik uga kursi roda, sing nawakake jalur pantai sing bisa diakses kursi roda lan penyewaan kursi roda. Pantai Crandon Park ing Key Biscayne lan Pantai Haulover ing Miami nyedhiyakake sewa kursi roda pantai gratis. Akeh Florida State Parks uga nawakake situs kemah, lintasan lan taman dolanan. Taman Nasional Oscar Scherer ing Sarasota County nawakake kayak lan kano sing bisa diakses lan kursi roda pantai.

Kulawarga karo bocah sing duwe kabutuhan khusus uga bakal duwe akeh pilihan nalika ngrencanakake preinan menyang Florida, kalebu bagean kanggo lelungan karo bocah-bocah sing duwe Autisme. Peta interaktif lan artikel rinci nggawe rencana liburan kanggo kulawarga gampang lan andal. Kunjungi obyek wisata sing ramah kulawarga kaya Museum Sains lan Sejarah ing Jacksonville, sing ndadekake imajinasi karo planetarium lan pameran ilmu interaktif.

Kanggo nggoleki luwih lengkap babagan lelungan kebutuhan khusus Florida, bukak VISITFLORIDA.com / Diakses.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.