Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Industri Rapat rapat News Warta Pecah Puerto Rico Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

KTT Global WTTC: Sabanjure mandheg San Juan

San-Juan-Puerto-Rico
San-Juan-Puerto-Rico
ditulis dening editor

Temokake Puerto Rico, Organisasi Pemasaran Tujuan sing paling anyar ing Pulo, dina iki ngumumake manawa pulau kasebut bakal dadi host kanggo Dewan Wisata & Pariwisata Dunia KTT Global 2020, sawise wara-wara resmi sing digawe dening WTTC ing upacara penutupan KTT 2019 ing Seville, Spanyol. Makili sektor pribadi pariwisata & pariwisata global, KTT Global dianggep minangka acara paling penting ing saindenging jagad iki, lan nglumpukake pimpinan bisnis global sing signifikan, saben taun.

"Kita diajeni dipilih dadi tujuan tuan rumah kanggo KTT Global Wisata lan Turisme Global sing bakal teka. Puerto Rico minangka papan ing endi budaya lan keajaiban alam minangka landhesan pengalaman sing akeh banget. Kita maju dadi tujuan sing penting banget global lan dadi tuan rumah KTT iki bakal ningkatake penawaran pariwisata kita, kanthi pengaruh ekonomi lokal kanthi positif. Kita ngarep-arep nyambut industri pariwisata global taun ngarep kanggo nemokake kabeh sing ditawakake Puerto Rico, "ujare Brad Dean, Chief Executive Officer Discover Puerto Rico.

Ing Puerto Rico, industri lelungan nggunakake udakara 77,000 wong, nyumbang 6.5% kanggo PDB Pulo lan nyebabake 17 sektor tambahan ekonomi sing penting. Iki saya mundhak amarga popularitas Pulo dadi tujuan sing kudu dikunjungi ing skala global, lan divalidasi yen dipilih dening WTTC, minangka wilayah Pulo AS sing pisanan dadi acara sing dihormati.

"Kita seneng nggawa KTT Global taun ngarep menyang pulau Karibia tropis sing apik ing Puerto Rico, tujuan sing apik lan macem-macem sing narik para wisatawan saka saindenging jagad," ujare Presiden lan CEO WTTC, Gloria Guevara Manzo. "Kita seneng banget amarga tujuane nyedhiyakake gampang plancongan lan nindakake bisnis wiwit Puerto Rico minangka wilayah AS lan isih nduweni daya tarik Karibia."

KTT Global WTTC bakal dianakake tanggal 21-23 April 2020 ing Distrik San Juan, pambukaan distrik perhotelan lan hiburan limang hektar pungkasan taun iki. Komplek kasebut saiki dirancang lan siyap dadi papan sing paling padhang lan populer kanggo acara, konvensi lan pagelaran ing Karibia.

Sejarah lan penawaran unik Puerto Rico kasebut minangka tujuan global, kalebu gabungan budaya Taino India, Spanyol lan Afrika, sing katon jelas ing panganan, musik lan arsitektur. Sing ditemokake ing Pulo kasebut yaiku El Yunque, siji-sijine hutan hujan tropis ing sistem alas AS; telu saka limang teluk bioluminesensi ing donya; lan El Monstruo, garis zip paling dawa ing Amerika. Dolan maring DiscoverPuertoRico.com kanggo informasi luwih lengkap babagan tujuan lan macem-macem penawaran lan pilihan panginepan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.