24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel budaya Warta Fashion Warta Breaking Prancis News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Saka terminal bandara nganti tujuan plancongan sing glamor: Toko pop-up Desainer

MFs-potret-salinan-2
MFs-potret-salinan-2
ditulis dening editor

Marie France Van Damme, desainer ing Hong Kong sing misuwur amarga resor mewah, renang, lan siap pakai global sing dipengaruhi global, terus njembarake ngarsane ing saindenging jagad kanthi mbukak Paris toko pop-up ing Le Bon Marché tanggal 1 Mei, sing bakal dioperasikake nganti 1 Juni. Paling misuwur amarga wadhah sutra lan koleksi pakean resor sing elegan, Marie Prancis Van DammeDesaine wis dadi "kudu-kudu" kanggo jet jet lan sing ngurmati produk mewah tanpa wates.

Dumunung ing lantai loro Le Bon Marché (24 Rue de Sevres, 75007 Paris, Prancis) ing departemen Savoir Faire, toko pop-up 100 kaki persegi anyar bakal nawakake koleksi penting 'Dolce Vita' musim panas 2019, Prancis Prancis Prancis, Prancis, kalebu pakean resor mewah, gaun musim panas sing elegan lan klambi sore, klambi mandhi sing sugeh, lan caftans sutra aliran. Toko pop-up bakal dirancang kanggo niru bandara, lengkap karo dhaptar penerbangan pesawat sing ana ing dashboard. Diilhami dening legendaris Hotel Splendido lan Hotel du Cap, instalasi bakal ngeterake pelanggan menyang tujuan pantai sing glamor sing diisi karo wit kurma dilapisi perak, pelampung karet, lan tas pantai metalik.

Dirancang dening kurator gaya urip sing kondhang, Marie France Van Damme, toko kasebut diilhami dening konsep sing diarani pesawat jet preinan MFVD 'Jet Pack', sing makili pilihan busana kelas bulu sing dirancang kanggo nggawa tas travel cilik sing ora sampeyan lakoni kudu mriksa. Minangka desainer nuntun sampeyan ing jagad iki kanthi 'Jet Pack' sing sampurna ing musim panas iki, potongan-potongan sing kasedhiya ing toko pop-up bakal nggawa wanita Prancis Prancis Van Damme saka kutha menyang resort lan resort menyang kutha, lan nyedhiyakake paling apik ing jagad iki: pakean resor mewah lan tampilan sore sing apik.

"Pengepakan bisa dadi stres lan umume wong duwe kesalahan nggawa koper kebak barang sing ora bakal bisa dipakai, yen ngono. Wangsulane, kudu mikir kanthi tliti babagan apa sing bakal digawa, lan kanthi tuku kanthi pinter. Tantangane yaiku campuran sing pas, kanggo tuku barang sing geser saben dina nganti wengi, barang sing bisa disandangi utawa diurai, "ujare Marie France Van Damme. "Kaya aku, pelanggan ngumbara ing saindenging jagad, lan dheweke kudu golek barang sing bakal katon apik ing wayah awan uga ing wayah wengi; saka pantai menyang koktail utawa nedha bengi ing wayah sore. Kita terhormat mbukak pop-up tepat wektu kanggo musim liburan ing salah sawijining tujuan belanja mewah sing paling eksklusif ing donya. ”

Koleksi Musim Panas 2019 anyar Marie France Van Damme yaiku bali menyang gaya suguhan resort mewah lan nawakake barang-barang penting sing apik, dirancang kanggo mréntahasi ing endi wae saka Portofino menyang Paris. Potongan teken saka koleksi anyar kalebu baju renang logam, tutup uap, kubah boubou sutra, lan gaun musim panas sing gampang.

Kanggo tampilan sing sampurna, toko pop-up uga bakal nawakake layanan dandanan pantai kanggo para pelanggan, lan kesempatan kanggo ngrancang kaftan boubou dhewe. Pelanggan bisa milih pilihan ing buku, siji kain lan siji potong, sing bakal diproduksi dening Marie France Van Damme ing atelier kasebut. Pelanggan sing tuku kaftan edisi winates bisa mlebu raffle kanggo menang rong wengi ing One & Only Resort. Kanggo ngrayakake bukaan, toko bakal dadi tuan rumah seri acara khusus.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.