24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Travel Kabar Breaking Libya News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

FAA ngetokake perintah darurat: Penerbangan Sipil AS kanggo Libya

Logo FAA
Logo FAA
ditulis dening editor

The FAA prihatin babagan tambah ketegangan sing ana gandhengane karo konflik saiki kanggo kontrol ibukutha, Tripoli. Libya Pasukan Angkatan Darat Nasional (LNA) wis miwiti operasi sing dituju kanggo ngrebut kontrol Tripoli, kalebu Bandara Internasional Tripoli. Pamrentah Kesepakatan Nasional (GNA) sing adhedhasar Tripoli, kanthi dhukungan saka milisi, wis nindakake serangan balik, kalebu serangan udara taktis ing pasukan LNA. LNA ngumumake zona militer lan ngancam arep nembak pesawat sing operasi ing Libya Kulon.

Loro-lorone GNA lan pasukan LNA maju duwe akses menyang sistem pertahanan udara portebel (MANPADS) canggih lan uga artileri anti-pesawat. Sistem senjata adhedhasar tanah iki duwe risiko pesawat, nanging mung ing ketinggian ngisor FL300. Pasukan LNA duwe pesawat taktis sing bisa nyegat pesawat ing ketinggian ing ndhuwur FL300 ing zona militer sing diumumake dhewe ing Libya Kulon, sing bisa uga duwe risiko ora sengaja operasi penerbangan sipil ing Libya Kulon. Nalika ancaman pesawat taktis LNA bisa uga ditrapake kanggo pesawat militer GNA, risiko ora sengaja tetep ana kanggo penerbangan sipil ing kabeh papan amarga ana kemungkinan kalkulasi utawa salah identifikasi. Risiko iki mbutuhake larangan mabur kabeh-wilayah kanggo wilayah geografis sing kasebut ing NOTAM iki.

Larangan KICZ NOTAM A0012 / 19 diterbitake dening FAA lan kalebu informasi latar mburi babagan Penerbangan Sipil AS kanggo Libya:

KICZ A0012 / 19 - KEAMANAN..EWARANG AMERIKA AMERIKA LARANG NGANGGULANG FLERTER tartamtu ing Wewengkon lan AIRSPACE LIBYA

KABEH OPERASI FLIGHT ING WILAYAH LAN KANGGO LINGKUNGAN LIBYA Dening wong-wong sing dijlentrehake ing PARAGRAPH ING NGISOR IKI SAKING ALITITUD saka 17 DEGREES BARU LONGITUDE TIMUR lan UTAWA 29 DEGREES NORTH LATITUDE SAJI LANJUT KANGGO NGANGGO LEBIH LANJUT KANGGO NGANGGO BARONGAN. LARANGAN BANGSA INI KANGGO NGAMBUNG PERATURAN AVIASI FEDERAL KHUSUS (SFAR) NO. 112- LARANGAN NGANGGO GOLEKI tartamtu ing TRIPOLI FIR (HLLL), sing tetep ana ing efek. CATETAN INI AKAN TETAP KANGGO APIK APIK ING TAJUK 14, KODE PERATURAN FEDERAL, BAGIAN 91.1603, SFAR NO. 112 Wis dianyari.

  1. APLIKASI CATETAN INGKANG APLIKASI TO: KABEH PENGIRIMAN UDARA US lan Operator Komersial; ALL wong sing ngleksanani PRIVILEGER OF AIRMAN CERTIFICATE ditanggepi dening FAA, KANGGO wong-wong sing padha nggunakake US- REGISTERED AIRCRAFT FOR A Foreign Carrier; LAN KABEH OPERATOR AIRCRAFT sing DAFTAR ING NEGERI UNITED, KECIL APA PARA OPERATOR AIRCRAFT KANGGO INGKANG INGKANG WARNA ASING.
  1. OPERASI sing DITETAPI. CATETAN INI ORA NGLARANG WONG KANG GAMBAR ING PARAGRAF A (APLIKASI) SAKA Nindakake Operasi FLIGHT ING Wewengkon jenenge ing ndhuwur, nalika operasi kasebut dikatutake, uga dening AGENSI LAIN ING APLIKASI APLIKASI, OUTHORISASI LAIN DITETAPKE OLEH ADMINISTRATOR FAA. OPERATOR Mesthi Nelpon Pusat Operasi OPERASI FAA WASHINGTON 202-267-3333 Kanggo miwiti koordinasi kanggo otoritas FAA kanggo nindakake operasi.
  1. SITUASI EMERGENSI. ING EMERGENCY sing mbutuhake keputusan lan tumindak sing cepet kanggo keslametan pesawat, PILOT sing nduwe prentah bisa nyimpang saka cathetan iki menyang conto sing dibutuhake dening EMERGENSI kasebut.

CATETAN INI KANGGO PESANAN EMERGENSI KANGGO DIANGGO 49 USC 40113 (A) LAN 46105 (C). SFC - UNL; 06 APR 18:15 2019 Nganti PERM. Digawe: 06 APR 18:14 2019

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.