Breaking Republik Dominika Warta Breaking Travel News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Turis AS sirna ing Republik Dominika antarane hotel lan bandara

Pilih basa sampeyan
sirna
sirna
ditulis dening editor

Turis Amerika, Orlando Moore, 43 taun, lan Portia Ravenelle, 32 taun, bakal bali menyang omah Mount Vernon, New York, tanggal 27 Maret, ing pungkasan plancongan ing Republik Dominika, nanging pasangan kasebut ora nate tekan bandara sawise mriksa metu saka hotel.

Pasangan kasebut dilaporake ilang sawise ilang liwat luwih saka 2 minggu kepungkur sawise mriksa metu saka kamar hotel sawise plancongan 4 dina menyang wilayah pantai sisih lor Samana.

Kulawarga pasangan kasebut wis ora nate krungu kabar babar pisan wis luwih saka 13 dina. Telpon mati, mobil isih diparkir ing Bandar Udara Internasional Newark, lan pejabat ujar manawa ora ana cathetan sing mlebu AS. Anggota kulawarga wis ngajokake laporan polisi.

Sedulur Moore, Lashay Turner, ujar manawa dheweke duwe mobil sewaan nalika isih ana ing Republik Dominika, nanging ora ana tandhane kendaraan kasebut. "Kita wis nelpon DR lan dheweke ujar yen dheweke ora mangkat," jarene. "Kita uga ngobrol karo wong ing Bea Cukai AS, lan jarene adhiku ora bali menyang kene."

“Aku wedi. Aku ora ngerti apa sing kedadeyan, ”ujare Turner. "Aku sedhih, kulawarga saya sedhih amarga iki lan kita pingin adhine bali aman lan urip."

Ora jelas bandara endi pasangan kasebut arep mabur mulih lan adoh saka hotele. Ana bandara ing Samana sing nawakake penerbangan musiman biasane menyang pulau kasebut, utamane saka Eropa. Bandara paling cedhak ing wilayah kasebut yaiku Bandara Internasional Cibao ing Santiago, sing nawakake penerbangan saben dinane menyang lan saka AS.

Penasihat perjalanan Departemen Luar Negeri sing diterbitake tanggal 12 Februari 2019 kanggo Republik Dominika menehi saran marang turis supaya luwih ati-ati amarga tindak pidana.

Gambar sing dipercaya minangka pasangan paling pungkasan sing dikirim ing media sosial nuduhake dheweke nunggang jaran bebarengan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.