24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Asosiasi Warta Warta Breaking Brasil Warta Breaking Travel News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Rencana Avianca sing adol kanggo adol slot bandara bisa uga ditolak

avianca
avianca
ditulis dening editor

Avianca minangka maskapai nomer papat nomer paling gedhe ing Brasil, lan wis pulih yudisial wiwit Desember taun kepungkur kanthi utang udakara udakara R $ 500 yuta.

Rencana anyar sing disetujoni dening para kreditor Avianca, dina Jumuah, durung cocog karo agensi anti-kepercayaan Brasil, CADE. Agensi kasebut ujar manawa gumantung karo pesaing sing tuku slot bandara utama Avianca, operasi kasebut bisa uga ora disetujoni.

Rencana sing disetujoni kalebu partisi aset perusahaan dadi 7 bagean, sing diarani Individual Productive Units (UPI). Enem saka UPI bakal digawe saka slot (wektu pendaratan lan wektu landas bandara), karyawan lan pesawat, lan kaping pitu bakal dianakake program kasetyan Avianca, Amigo.

Pengarepan CADE yaiku manawa agen bakal nemokake solusi paling apik kanggo cocog karo kepentingan pribadi para pemegang saham Avianca lan kreditor uga kapentingan umum konsumen Brasil.

Kalebu ing saben UPI yaiku registrasi lan wewenang rute lan hak nggunakake slot ing bandara Congonhas (SP), Guarulhos (SP), lan Santos Dumont (RJ), saliyane hak panggunaan sementara merek Avianca Brasil lan Sertifikat Operator Udara sing disetujoni dening Badan Penerbangan Sipil Nasional (ANAC).

CADE nyatakake yen skenario paling apik yaiku perusahaan anyar kanggo ngoperasikake operasi unit kasebut sing ora bakal ana perubahan tingkat konsentrasi sektor kasebut. Nanging yen UPI diduweni dening Gol utawa Latam, agensi kasebut bakal nemoni masalah, amarga kalorone perusahaan kasebut wis duwe pangsa pasar sing dhuwur ing rute utama sing digunakake Avianca. Gol lan Golam uga ngumumake minat tuku sawetara aset Avianca.

Azul Airlines wis ngumumake sadurunge yen wis menehi tawaran kanggo entuk aset Avianca Brasil, kalebu pesawat terbang lan slot bandara kanthi rega US $ 105 yuta.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.