Breaking Malaysia News Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

GM anyar ditunjuk ing Le Meridien Kota Kinabalu

Pilih basa sampeyan
kanit
kanit
ditulis dening editor

Le Méridien Kota Kinabalu ngumumake janjian Pak Kanit Sangmookda dadi General Manager anyar sing tanggung jawab kanggo kabeh wilayah ing Malaysia hotel kalebu pangembangan produk, kinerja finansial, kepatuhan merek, lan kepuasan tamu.

Lair ing Thailand, Pak Kanit duwe gelar master ing Manajemen Bisnis Internasional jurusan Manajemen lan Ekonomi saka Universitas Wollongong ing Australia. Dheweke nggawa pengalaman luwih saka 19 taun, makarya ing hotel-hotel chain internasional utama kayata Marriott International, Group Minor Hotel, lan mantan Starwood Hotels and Resorts. Rasa resepsionis kaping pisanan ing industri perhotelan yaiku Agen Reservasi ing JW Marriott Hotel Bangkok. Liwat sinau terus lan pangembangan diri, dheweke wis kabukten trampil lan trampil karo janjian kasebut minangka Direktur Manajemen Pendapatan ing Bangkok Marriott Resorts & Spa lan The Westin Kuala Lumpur, uga Direktur Manajemen Pendapatan Daerah kanggo Hotel Starwood & Resor - Asia Tenggara.

Pak Kanit ora asing ing industri perhotelan ing Sabah ing kana dadi General Manager Four Points dening Sheraton Sandakan meh telung taun. Sadurunge janjian ing Le Méridien Kota Kinabalu, Pak Kanit minangka Manajer Umum kanggo Le Méridien Jakarta ing pimpinan pimpinan renovasi kamar hotel lan ruang lobi uga migrasi menyang Marriott International sawise akuisisi Starwood.

Passionate, artikulasi lan kepribadian, Pak Kanit minangka pimpinan kreatif sing percaya manawa sukses sawijining organisasi teka saka tim sing kompeten lan inovatif. Dheweke ndorong time supaya bisa nggayuh target bisnis kanthi efisien kanthi menehi bimbingan supaya bisa memenuhi potensi kanthi profesional uga pribadi.

Saliyane kontribusi khusus kanggo perusahaan internal, tim lan pamilik hotel, Pak Kanit uga semangat ngladeni industri pariwisata lan keramahan ing meh kabeh pasar sing diwenehake amarga dheweke yakin bisa menehi bali menyang komunitas lan mbayar generasi sabanjure. . Bali ing Thailand, dheweke nate akhir minggu dadi dosen parsial ing Fakultas Manajemen Hotel Universitas Asumsi. Sajrone wektu ing Sandakan, dheweke dadi bagean saka tim Panitia Eksekutif pimpinan Asosiasi Pariwisata Sandakan (STAN) sing didegake ing taun 2015. Nalika ing wektu sing padha, dheweke uga makili Hotel Sandakan dadi Komite Eksekutif ing Asosiasi Hotel Malaysia (MAH) - Sabah / Bab Labuan uga. Nalika dheweke pindhah menyang Jakarta, Indonesia; dheweke uga gabung karo Asosiasi Hotel Jakarta dadi Komite Eksekutif sing dadi pimpinan sektor Pendidikan lan CSR lan ndorong macem-macem kegiatan kanggo organisasi kasebut.

Minangka General Manager anyar, Pak Kanit ngarep-arep nggawa ide lan inisiatif anyar kanggo nguripake Le Méridien Kota Kinabalu sing ana ing level anyar. "Kanthi pasangan mata lan pengalaman sing beda, sawetara perkara luwih apik yen dideleng saka perspektif anyar," jarene.

Yen ora ana ing lapangan hotel, Pak Kanit minangka wong kulawarga sing seneng kegiatan musik, olahraga lan fitness uga fotografi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.