Warta Breaking Travel Warta Breaking Finlandia News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Lampu biru sing aneh liwat para turis sing mandheg ing Arktik

tukang sihir
tukang sihir
ditulis dening editor

Pelancong kaget ing akhir minggu iki kanggo ndeleng lampu biru sing aneh katon ing langit Arktik. Lampu biru katon ing rong titik bening ing langit sing nyebabake para bintang katon gumun.

Iki tampilan sing nggumunke saka Northern Lights ndhuwur Lapland dijupuk dening ahli fotografi ing Lampu Liwat Lapland.

Pendhiri Lampu Liwat Lapland, Chad Blakley, ujar; "Aku pisanan ndeleng lampu ing Aurora Web Cam kita sing terus-terusan nyekel langit wengi ing ndhuwur Abisko ing Swedia, lan ora percaya karo apa sing dakdeleng. Pancen ora ana ing jagad iki! ”

Wiwit dideleng, media sosial wis rame karo spekulasi, nanging kedadeyan kasebut wiwit ana ing eksperimen ilmiah saka Andøya Space Center ing Norwegia sing ngluncurake rong roket sing ngeculake bubuk logam menyang atmosfer ing Lampu Lor.

"Sanajan kabeh pengalaman nganggo Lampu Lor beda-beda - pengalaman iki kalebu misteri lan kejutan kanggo aku," tambah pangadeg Lights Over Lapland Chad Blakley sing wis motret Lampu Lor sajrone 10 taun kepungkur. "Iki mung nuduhake yen mesthi ana sing anyar ngrasakake nalika preinan Lampu Lor."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.