Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Italia Breaking News News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Cabo Verde Airlines bali menyang Italia

0a1a-2
0a1a-2
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Cabo Verde Airlines nerusake operasi kanggo Italia ing musim panas iki, kanthi sambungan menyang pulau Sal lan tujuan liyane sing dioperasikake maskapai kasebut.

Miturut dokumen sing diidini dening ENAC, Badan Penerbangan Nasional, Cabo Verde Airlines bakal nerusake operasi menyang bandara Milan Malpensa lan Roma Fiumicino wiwit tanggal 254 Juni nganti 26 Oktober.

Sambungan kasebut, kanthi program sing dijadwalake kanggo musim 2019 ing antarane Italia lan Cabo Verde, bakal ana hubungane karo Pulo Sal lan tujuan liyane perusahaan.

Penerbangan bakal duwe frekuensi minggon kanthi penerbangan menyang Sal-Malpensa dina Senen / Kamis / Jumuah / Minggu lan Malpensa-Sal dina Senen / Kamis / Jumuah lan Minggu.

Uga, Sal-Roma mangkat dina Selasa / Rebo / Setu lan Roma-Sal dina Selasa / Rebo / Setu.

Maskapai iki bakal beroperasi miturut lisensi teknis sing diterbitake dening EASA European Aviation Safety Agency minangka watesane, yen ditrapake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov