24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News News Olahraga Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Acara Skate & Gaya teka ing Bandara Munich

0a1a-3
0a1a-3
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Skateboard profesional paling populer minangka tontonan sing apik banget. Ing acara Skate & Style anyar, sing saiki teka ing Bandara Munich, para penonton bakal nyekseni trik, puteran, lan mlumpat. Wiwit tanggal 24-28 April, Forum MAC bandara bakal malih dadi papan asrama skateboard nalika dadi juara Jerman Selatan ing olahraga sing apik iki.

Ing Piala Club of Skaters (COS), para pesaing bakal tampil ing telung kategori, lan para juara lolos menyang final nasional ing pungkasan wulan November ing Europapark Rust, taman tema paling gedhe ing Jerman. Para penonton ing Skate & Style sing nantang tantangan uga nampani papan lan nyoba katrampilan dhewe ing area taman 800 meter persegi.

Acara patang dina kasebut bakal nampilake pirang-pirang sorotan, kalebu program hiburan lan kegiyatan sing nyenengake. Nalika penggemar nonton, elit skateboard Jerman bakal nyerang landasan lan alangan lan nampilake gerakan sing paling apik. Lan ing antarane babak Piala COS 2019, para pahlawan lokal bakal nate goblog ing Piala Kompetisi Warga Lokal (LOC) Titus.
Registrasi kanggo kontestan COS lan LOC bakal ditindakake sajrone sesi praktik terbuka pisanan ing dina Jumuah 27 April

Dina Setu, diwiwiti jam 1 sore, kabeh bakal dadi panas nalika para peserta wiwit golek papan ing final. Babak semifinal lan final bakal ditindakake dina Minggu diwiwiti jam 11 esuk. Sadurunge upacara penghargaan, atraksi khusus ngenteni jam 5 sore: Langsung Barel Ravenol. Ing tes katrampilan iki, skateboard nyepetake barisan laras, mlumpat ing detik pungkasan, lan nyoba nggawe pendaratan sing resik ing papan sing dipanggonke ing ujung liyane.

Ing patang dina acara kasebut, lapangan taman bakal mbukak ora mung kanggo para pesaing, nanging uga penumpang lan pengunjung bandara sing pengin nyoba olahraga sing apik iki. Saben dina wiwit 10 esuk nganti 6 sore, Skate & Style bakal dadi tuan rumah sesi lan lokakarya gratis, kanthi instruktur menehi tips kanggo parcour utawa miniramp. Skateboard, helm lan bantalan bisa dipinjam tanpa biaya. Pengunjung Skate & Style bisa parkir kanthi gratis nganti limang jam ing taman mobil P20.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov