24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Austria Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Mewah News Resorts Pariwisata News Wire Plancongan USA Breaking News

Wynn Resorts mungkasi rembugan takeover karo Crown Resorts Australia

0a1a-5
0a1a-5
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Wynn Resorts nerbitake pratelan ing ngisor iki dina iki:

"Sawise pambocoran prematur babagan diskusi awal, Wynn Resorts mungkasi kabeh diskusi karo Crown Resorts babagan transaksi apa wae."

Saham Crown-based Melbourne adhedhasar 21% ing Sydney, sawise Las Vegas Wynn Resorts wis nyedhaki Crown Resorts udakara 10 milyar dolar Australia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov