Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Education Mesir Breaking News Warta Pamrentah News wong tanggung jawab Pariwisata News Wire Plancongan Singapur

Menteri Pariwisata Mesir: Pariwisata minangka kunci kanggo pendekatan lan perdamaian

0a1a-20
0a1a-20
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Menteri Pariwisata Mesir Rania al-Mashat lan juara IIPT Award ujar manawa Pariwisata lan lelungan minangka kunci kanggo wates sing tentrem, pertukaran budaya, pembangunan jembatan, komunikasi, pendekatan lan perdamaian, utamane nalika ana owah-owahan politik lan ekonomi ing jagad iki.

Dewan Pariwisata lan Pariwisata Dunia (WTTC) nganakake panliten sing ngumumake manawa tingkat pertumbuhan sektor pariwisata ing Mesir tekan 16.5% ing taun 2018.

Ing pratelan babagan sido kunjungane menyang Yordania kanggo Forum Ekonomi Dunia ing Timur Tengah lan Afrika Lor, sing dianakake tanggal 6 nganti 7 April, Mashat nerangake manawa tingkat iki luwih dhuwur tinimbang rata-rata pertumbuhan global 3.9%, kanthi nyathet pangembangan lan asil dandan sing luar biasa sing disekseni dening industri pariwisata.

Menteri kasebut negesake manawa targete wiwit dadi peran pariwisata yaiku ngowahi citra turisme Mesir sing stereotipe, sawijining tujuan sing wis diwiwiti kanggo nggayuh. Pengaruh pangembangan kasebut ditampilake kanthi apresiasi akeh institusi internasional lan laporan internasional kanggo pangembangan lan pertumbuhan sing disekseni ing sektor kasebut.

Dheweke negesake manawa Mesir bubar menang Global Champion Award saliyane laporan positif sing diterbitake dening sawetara agensi internasional lan media pariwisata ing Mesir.

Dheweke negesake manawa pariwisata Mesir saiki duwe visi lan rencana sing padha, sing ditindakake kabeh pihak sing ana gandhengane karo sektor kasebut saka pamrentah, Parlemen, klompok sektor swasta, investor, lan liya-liyane, nuduhake yen program reformasi struktural sing diluncurake Menteri Pariwisata kanggo pangembangan sektor kasebut minangka asil saka gabungan wawasan lan ide kasebut.

Menteri kasebut negesake pentinge kerja sama lan keterbukaan ing antarane masarakat, nambahake manawa iki kalebu rencana rencana rekreasi anyar kanggo Mesir liwat konsep People to People (p2p), sing adhedhasar keterbukaan masarakat Mesir menyang masarakat liya. .

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov